Terug naar overzicht

Schorpioen: dit is je grote liefdeshoroscoop voor 2020

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Schorpioen: dit is je grote liefdeshoroscoop voor 2020

Doorleef je knellende emoties om jezelf te bevrijden in 2020, Schorpioen.

Een waaier aan gevoelens

Je kunt je hart verliezen aan een rolling stone. Niet letterlijk natuurlijk, maar aan iemand die het bijzonder lastig vindt om zich over te geven aan de ander. Dat vind je als Schorpioen bijzonder ingewikkeld en er kan zich een waaier aan emoties ontvouwen die je het liefst niet voelt. Jaloezie, woede, verlatingsangst, hulpeloosheid, eenzaamheid… en hoe meer jij opgaat in deze emoties, hoe verder die ander bij je vandaan drijft. Hoe meer je deze gevoelens kunt loslaten, hoe dichterbij de ander durft te komen. Je begrijpt dat dit materiaal is voor een klassiek drama met de titel ‘Aantrekken en afstoten’.

Misschien denk je nu opgelucht dat dit jou niet gaat gebeuren omdat je getrouwd (verloofd, samenwonend) bent. Maar het huwelijk is geen ondoordringbaar fort… Ook binnen een vaste relatie kan de energie van Uranus zich manifesteren. Dan heeft je partner ineens meer behoefte aan ruimte, wat bij jou al die lastige emoties alsnog losmaakt.

Emotionele groei

Natuurlijk brengt deze Uranus-positie waardevolle lessen met zich mee. Dat het niet gaat over de vorm waarin je de relatie giet, dat het hart vrij moet zijn om te gaan waar het wil. Misschien ontdek je zelfs dat jij zelf ook meer behoefte hebt aan vrijheid dan je altijd dacht. Maar bovenal kan het jou helpen om emotioneel volwassen te worden en jezelf te bevrijden van knellende emoties. Maar je moet ze eerst wel doorleven om er afstand van te doen.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen