Terug naar overzicht

Lieve Steenbok: deze maand krijgt rijkdom voor jou een heel andere betekenis

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Lieve Steenbok: deze maand krijgt rijkdom voor jou een heel andere betekenis

Steenbok is een aarde teken. Nu is er aarde en aarde. Het losse zand op het strand hoort bij de aarde, maar ook de onverwoestbare rotsen waar de hoogste bergen van zijn gemaakt.

Als Steenbok ben je meer van het laatste soort. Als zo’n grote sterke rots de stralen van de zon ontvangt, kan hij ontzettend warm worden. Zo warm, dat hij begint te stralen en die warmte doorgeeft aan zijn omgeving, als een soort kachel van speksteen. Daarom staat juni voor jou in het teken van het doorgeven van alles wat je gratis ontvangt in het leven, waar je niet voor hoeft te zwoegen en te ploeteren.

De rijkdom van samen momenten delen

Dat is best veel, al heb je als Steenbok de neiging om te denken dat je overal voor moet vechten.

Maar echt! Voor niets gaat de zon op. Je wijsheid, de liefde, de schoonheid van de natuur, al die dingen zijn er voor jou om van te genieten, gratis en voor niets. Door ze te delen met vrienden of je kind word je meer bewust van die rijkdom. Je gaat ook beseffen dat ze belangrijker is dan je bankrekening. En dat geeft je een intens gevoel van zomergeluk dat de ijskap op jouw innerlijke rots zomaar kan doen smelten. Het wordt zomer!

Ben je geen Steenbok, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor juni?
Lees hier de horoscoop voor Stier, RamKreeft, LeeuwMaagdTweelingenWeegschaal en Schorpioen.

Door anderen gelezen