In augustus krijgt Steenbok meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren

In augustus krijgt Steenbok meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren In augustus krijgt Steenbok meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren In augustus krijgt Steenbok meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren

De wind uit het Noorden blaast frisse lucht door jouw persoonlijke schatkist. In die schatkist bevinden zich jouw grootste rijkdommen. Dat is geen kwestie van geld of bezit maar van talenten en het gevoel van eigenwaarde.

Misschien begon je de laatste tijd een beetje teveel op routine te varen, kreeg je steeds meer het idee dat dit het is wie je bent en wat je kunt en dat er niets nieuws meer in het vat zit.

Deze maand kom je los van vaste overtuigingen

In augustus borrelt er een diepe behoefte op om met die overtuiging af te rekenen. Je wilt laten zien dat je nog meer in je mars hebt en daar wil je de wereld mee verrassen. Misschien is het even zoeken naar ‘wat dan precies?’, maar de kans is groot dat je een nieuw vak of onderwerp ontdekt waarin jij je talenten kunt uitleven.

Niets meer missen van Happinez? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Je zelfvertrouwen neemt toe

Hoewel je in het begin nog een ‘beginner’ bent, en de bijbehorende foutjes maakt, merk je toch dat je zelfvertrouwen toeneemt.

Als je aan het woekeren bent met je talenten, groei je als mens en neemt je gevoel van eigenwaarde toe. En dat voelt als een enorme bevrijding, omdat je afscheid hebt genomen van de misvatting ‘beter dan dit word ik niet meer’. Ga mee op dit spannende avontuur en (her)ontdek je eigen talenten.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Goed nieuws, Waterman! In augustus krijgen je relaties en vriendschappen een boost
Goed nieuws, Waterman! In augustus krijgen je relaties en vriendschappen een boost