Goed nieuws, Waterman! In augustus krijgen je relaties en vriendschappen een boost

Goed nieuws, Waterman! In augustus krijgen je relaties en vriendschappen een boost Goed nieuws, Waterman! In augustus krijgen je relaties en vriendschappen een boost Goed nieuws, Waterman! In augustus krijgen je relaties en vriendschappen een boost

Mars bemoeit zich in augustus intensief met jou, meer dan met de andere sterrenbeelden. De frisse wind die hij andere tekens brengt, kon bij jou weleens een tornado worden.

Je kunt heel krachtig voelen dat alles anders moet. Nu is dat een beetje veel, maar als je een groot project onder handen hebt, kun je bergen verzetten. Liefst in je eentje, want er kan een enorme bewijsdrang opspelen.

Zorg dat je goed je eigen grenzen bewaakt

Maar met deze enorme bewijsdrang moet je wel oppassen. Zorg ervoor dat je niet over je fysieke grenzen gaat, want dat is het risico als mars je energie geeft. Aanvaard de hulp van anderen, ook al denk je dat je alles alleen kunt.

Vraag om hulp als je er zelf even niet uitkomt en kom erachter hoeveel mensen er eigenlijk voor je klaarstaan, zonder dat je dat soms beseft. Je zult zien dat dit een nieuwe impuls geeft aan je vriendschappen. Men wil dolgraag iets voor jou doen en je hoeft niet altijd meteen iets terug te doen. Het zal je vriendschap(pen) een enorme positieve boost geven.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Niets meer missen van Happinez? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Uit je extra energie

Heb je geen project onder handen, dan moet je ook iets met al die energie. Was je de laatste tijd liever lui dan moe, dan ren je ineens van sportklas naar yogaklas.

Het mooie is dat het voelt als een fysieke bevrijding omdat je sterker, leniger of fitter wordt. Je zit niet meer gevangen in een vermoeid lichaam, maar je voelt je als een jonge godin.

Meer lezen?
Dit is hoe je numerologie kunt gebruiken om in jouw toekomst te kijken.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen en last van slapeloosheid? Dat komt door Mars
Vissen en last van slapeloosheid? Dat komt door Mars