Vissen en last van slapeloosheid? Dat komt door Mars

Vissen en last van slapeloosheid? Dat komt door Mars Vissen en last van slapeloosheid? Dat komt door Mars Vissen en last van slapeloosheid? Dat komt door Mars

Het onderbewustzijn, het terrein van dromen en slapen staat in augustus bloot aan de energie van Mars in Waterman. Dat is niet zozeer een frisse wind, maar vooral veel onrust, die zich manifesteert als jij wilt gaan slapen.

Wilde dromen, gepieker of schuldgevoel over dingen die vroeger zijn gebeurd. Dit is natuurlijk geen toeval. Er is in jouw leven iets dat toe is aan verandering. Je hebt misschien de neiging om Gods water over Gods akker te laten lopen, maar in augustus is het de bedoeling dat je het initiatief neemt.

Niets meer missen van Happinez? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Een nieuwe indeling

Je zou eens kunnen kijken naar je slaapgewoontes. De positie van je bed, de kleur van de gordijnen, het tijdstip waarop je opstaat, het kopje groene thee ’s avonds laat…

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Als je een goede en eerlijke analyse maakt, is er iets dat je kunt veranderen, waardoor je een betere nachtrust krijgt. Het kan ook zijn dat je iets moet doen met de gedachtes die jou ‘s nachts plagen. Heb je last van een schuldgevoel en is dit terecht, dan zou je om vergeving kunnen vragen. Je zult merken dat zo’n initiatief van jouw kant een vrij gevoel teweeg brengt en misschien zelfs de band versterkt met diegene die je hebt gekwetst.

Meer lezen?

Wat zegt je naam over jou? Bereken je naamgetal en ontdek de betekenis

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Astrologiefanaat? Ontdek je Keltische boomhoroscoop
Astrologiefanaat? Ontdek je Keltische boomhoroscoop