Stier, deze maand voel jij je avontuurlijk

Stier, deze maand voel jij je avontuurlijk Stier, deze maand voel jij je avontuurlijk Stier, deze maand voel jij je avontuurlijk

Van nature heb je liever een duidelijke uitkomst voor ogen, dan een onbezonnen avontuur. Maar langzamerhand ervaar je dat avontuur en flexibiliteit je veel meer opleveren dan altijd in controle willen zijn.

Ervaar het onbekende

Als je alles op losse schroeven zet, open staat voor avontuur en nieuwe vrienden, kan je leven in een flinke stroomversnelling raken. Van de ene beslissing komt de andere en voor je het weet bevind jij je op een onbekende bestemming, die je nooit voor jezelf had uitgezocht, maar die toch erg fijn en interessant is. Als er iets is waarin je het afgelopen jaar vooruitgang hebt geboekt, dan is het dat je geleerd hebt om je meer over te geven aan veranderingen en verrassingen.

Hakken uit het zand

Als iemand een gek voorstel doet gaan de hakken niet meer in het zand maar reikt de hals nieuwsgierig naar voren. Dus als er iets is wat je wel mag vieren, dan is het deze ‘stille’ revolutie in jezelf. Die overigens nog lang niet af is, want er komt nog meer. Maar je kunt erop vertrouwen dat je er steeds meer van kunt genieten.

Bosbaden

Mogen de sterren een suggestie doen voor een goed voornemen voor 2019? Zoek dan vaker de natuur op. De manier waarop je leven zich momenteel ontvouwt is niet geheel volgens de wetten van de Stier en dan helpt het om zo af en toe touch base te maken. Dat kan nergens beter dan tussen de groene bomen, met je blote voeten op de warme (of koude) aarde.

Meer lezen, Stier?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen: stel je komend jaar open voor de liefde
Tweelingen: stel je komend jaar open voor de liefde