Stier: deze maand staan je een paar intense en confronterende dagen te wachten

Stier: deze maand staan je een paar intense en confronterende dagen te wachten Stier: deze maand staan je een paar intense en confronterende dagen te wachten Stier: deze maand staan je een paar intense en confronterende dagen te wachten

Juli start met een wat ongemakkelijk aspect tussen jouw persoonlijke planeet Venus en Pluto, de planeet die staat voor je donkere kant. Reken maar dat dit een paar intense en confronterende dagen oplevert, die je de rest van de maand materiaal geven om te reflecteren.  

Vooral in relatie tot je partner kan het een en ander spelen dat je niet makkelijk onder woorden kunt brengen, maar wat je onzeker maakt. Dat is niet zo erg, maar als dat onzekere gevoel naar buiten wil, kan het gecamoufleerd zijn als jaloezie, behoefte aan controle, drama of het uiten van beschuldigingen. Als je begrip van je partner verwacht, of misschien wel eist, krijg je een koekje van eigen deeg.

Durf je kwetsbaar op te stellen

Alleen eerlijkheid en het laten zien van je onzekerheid, kunnen ervoor zorgen dat je een goed gesprek kunt voeren. Maar het duurt echt even voordat je zelf begrijpt wat er aan de hand is, en dan is pandora’s doos al open. Wees niet bang om naar jezelf te kijken en of ‘het spijt me’ te zeggen. Wees ook niet bang voor de onderstroom, voor wat er onder de oppervlakte echt aan de hand is in je relatie.

Lees hier over jouw grote zomerhoroscoop.

Volgend artikel
Ben jij Tweelingen? Dan kun jij deze maand je soulmate ontmoeten
Ben jij Tweelingen? Dan kun jij deze maand je soulmate ontmoeten