Ben jij Tweelingen? Dan kun jij deze maand je soulmate ontmoeten

Ben jij Tweelingen? Dan kun jij deze maand je soulmate ontmoeten Ben jij Tweelingen? Dan kun jij deze maand je soulmate ontmoeten Ben jij Tweelingen? Dan kun jij deze maand je soulmate ontmoeten

Mercurius verwelkomt de maand juli door een prachtige symfonie te spelen met de bijzondere planeet Chiron. Dat is Tweelingen extra belangrijk, want Mercurius is jouw levensgids.

In juli kun jij je soulmate ontmoeten

Chiron is verbonden met een verwonding die we gedurende onze jeugd oplopen. In de zoektocht op weg naar heling leren we de kracht van Chiron kennen. En om dat proces te bevorderen, stuurt hij mensen op ons pad die je kunt zien als soulmate.

Houd je ogen open, want er is een soulmate die ontzettend zijn of haar best gaat doen om jou te helpen. Het kan zijn dat diegene rechtstreeks tot je hart spreekt, het kan ook zijn dat hij of zij jou iets leert over communicatie. Misschien denk je wel dat je altijd en overal alles maar moet kunnen zeggen, en ontdek je dat er ook een grote kracht schuilt in het zwijgen of samen stilzijn. Dit is maar een voorbeeld.

Helende communicatie

De samenwerking tussen Mercurius en Chiron kan zich op veel meer manieren openbaren. Maar de kern is ‘helende communicatie’. Hoezeer je ook denk dat je meester bent in het spel van het woord (en dat ben je natuurlijk ook), juli heeft een paar mooie verrassingen voor je.

Wil je weten wat de planeten dit seizoen voor je in petto hebben? Lees dan je grote zomerhoroscoop.

Volgend artikel
Kreeft: planeet Juno zorgt in juli voor een ingewikkeld liefdesleven
Kreeft: planeet Juno zorgt in juli voor een ingewikkeld liefdesleven