Tweelingen? In mei maak jij serieus werk van je dromen

Tweelingen? In mei maak jij serieus werk van je dromen Tweelingen? In mei maak jij serieus werk van je dromen Tweelingen? In mei maak jij serieus werk van je dromen

Deze maand komt Tweelingen dichterbij zijn of haar levensdoelen.

Waarschijnlijk is het al te lang bij dromen gebleven en heb je last van het gevoel dat je ‘niets bereikt’. In mei kan dit gevoel aanzwellen tot een luide stem in jezelf die roept dat er iets moet gebeuren. Ga ervoor zitten, praat met iemand op je werk of neem een coach in de arm.

Hoe pak je dit het beste aan?

Analyseer waarom je zo vaak van koers verandert dat je uiteindelijk niet tot het punt komt dat je zo graag wilt bereiken. Wat houdt je tegen? Angst om te falen, angst voor succes? Of simpelweg niet kunnen kiezen?

Kijk ook naar het verleden. Wat had je anders kunnen doen? En waar was je dan nu geweest? Niet kiezen is ook een keuze, zeggen ze weleens. De keuze voor vrijheid, blijheid is je maar al te vertrouwd.

Stel jezelf de volgende vragen

Maar wat als je een commitment zou aangaan met een van de grote doelen – nu nog dromen – in je leven? Ben je dan echt al je vrijheid kwijt?

Of word je er zo blij van, dat je die vrijheid helemaal niet mist? Besef dat het in feite een commitment is aan jezelf en je diepste overtuigingen. En dat is het beste dat je kan overkomen.

Ben je geen Tweelingen, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor mei? Stay tuned: vanaf vandaag delen we elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld.

Lees hier de horoscoop voor Ram en Stier.

Volgend artikel
Dit is je horoscoop: deze maand vind Kreeft zijn eigen waarheid
Dit is je horoscoop: deze maand vind Kreeft zijn eigen waarheid