Dit is je horoscoop: deze maand vind Kreeft zijn eigen waarheid

Dit is je horoscoop: deze maand vind Kreeft zijn eigen waarheid Dit is je horoscoop: deze maand vind Kreeft zijn eigen waarheid Dit is je horoscoop: deze maand vind Kreeft zijn eigen waarheid

Diep in jou verborgen zit – net als bij iedereen – een geloofssysteem. Een setje normen en waarden, overtuigingen en zinnetjes en misschien een complete religie waarin je gelooft.

Veel daarvan heb je als kind meegekregen van je ouders, op school, van leraren of van vrienden. Sommige overtuigingen zijn al bij je geboorte meegekomen. Universele waarheden die laten zien dat je over een grote wijsheid beschikt. Ze liggen als een schatkist ergens diep vanbinnen bij je verborgen.

Wat is jouw waarheid?

In mei is het moment aangebroken om je geloofssysteem tegen het licht te houden. Welke waarheden zijn bedoeld om jou en de mensen om je heen gelukkig te maken? Welke zinnetjes duiken op het verkeerde moment op als plaaggeesten in je hoofd? Hoe kun je de plaaggeesten ontmaskeren en je leven mooier en rijker maken voor jezelf en voor anderen? Bij welke wereldreligie vind jij de meeste aansluiting voor jouw gedachtengoud?

Het vraagt momenten van inkeer en afzondering om tot de bodem van je schatkist te gaan. Daar vindt je zaken die de moeite waard zijn om te delen met anderen. Dat is misschien wel het grootste goed deze maand, dat jij het woord – jouw woord – verspreidt en dat je anderen ermee weet te raken.

Ben je geen Kreeft, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor mei? Stay tuned: vanaf vandaag delen we elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld.

Lees hier de horoscoop voor RamStier en Tweelingen.

Volgend artikel
Ben je een Leeuw? Dan leer je deze maand om oud verdriet te laten gaan
Ben je een Leeuw? Dan leer je deze maand om oud verdriet te laten gaan