Terug naar overzicht

Ben je een Leeuw? Dan leer je deze maand om oud verdriet te laten gaan

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Ben je een Leeuw? Dan leer je deze maand om oud verdriet te laten gaan

Je kunt in mei geraakt worden door een mysterie, een raadsel, waar je eindeloos door gefascineerd raakt.

In de ban van het geheim vergeet je misschien wel de belangrijke dingen om je heen. Er gaat een zee van tijd inzitten en je ervaart het als een flow, een samensmelten met de materie die soms heel prettig is, als een roes, maar die soms ook voelt als een verslaving, omdat het zo moeilijk is om te stoppen.

De vraag is natuurlijk, waar gaat dit écht over. Brengt het je verder als je de antwoorden hebt gevonden die je zoekt? Of betekent elk antwoord een nieuwe vraag en raak je steeds verder verstrikt in het labyrint?

Laat oud verdriet los

De omslag komt als je beseft dat deze zoektocht een spiegel is. Het vertelt je iets over je diepste zelf, je diepste emoties en behoeftes. Het kan gaan over veiligheid of eenzaamheid, over het verlangen naar liefde en geborgenheid.

Die zal je vooral in jezelf moeten vinden. Er zijn vroeger misschien dingen gebeurd die een kwetsbare plek blijven. En het lijkt alsof het oplossen van het mysterie die plek kan helen. Maar als er een nieuw raadsel verschijnt, dat je opnieuw confronteert met een gevoel van leegte of gemis, begint de cirkel opnieuw. Laten gaan is het enige antwoord, ontdek je.

Ben je geen Leeuw, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor mei? Stay tuned: vanaf vandaag delen we elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld.

Lees hier de horoscoop voor RamStierTweelingen en Kreeft.

Door anderen gelezen