Zo kun je je toekomst voorspellen bij nieuwe maan

Zo kun je je toekomst voorspellen bij nieuwe maan Zo kun je je toekomst voorspellen bij nieuwe maan Zo kun je je toekomst voorspellen bij nieuwe maan

Nieuwe maan is hét moment om nieuwe plannen te maken, op te ruimen en over je wensen na te denken. Maar je kunt deze maanfase ook gebruiken als levensgids en voorspeller. Hoe dit werkt, lees je in het boek ‘Leven met de maan’ van de bekende astrologe Yasmin Boland.

Wat kun je verwachten in de komende maand? Waar moet, kan of zal je je aandacht op richten? Welke soort dingen moet je de komende weken doen? En wat zijn jouw thema’s? Aan de hand van jouw sterrenbeeld kan nieuwe maan je hierbij een idee geven. Maar hoe werkt dit?

Zoek het huis waarin de nieuwe maan valt

Met nieuwe maan kun je je toekomst voorspellen door te kijken in welk Huis de nieuwe maan voor jou persoonlijk valt. Jouw geboortehoroscoop bestaat namelijk uit 12 secties, ook wel de huizen genoemd. Elk huis bepaalt een verschillend deel van je leven.

Om een voorspelling te doen, moet je je zonneteken of ascendant weten, net als het teken waarin de nieuwe maan staat. In het boek ‘Leven met de maan’ vind je een handige tabel waarin je ziet in welk huis de nieuwe maan van maand tot maand voor jouw sterrenbeeld valt. Pak daarna de fijne handleiding uit het boek erbij en je weet ongeveer wat nieuwe maan voor jou persoonlijk betekent.

Wat staat jou deze maand te wachten?

Om je een idee te geven van wat er in de handleiding staat, geven we een klein voorbeeld. Stel je voor, je zonneteken is Weegschaal. Dan valt nieuwe maan deze maand (in teken Kreeft) in jouw tiende huis. Dit is het huis dat bekend staat als carrièrezone. Deze maand gaat het over je carrière en reputatie. Je krijgt onder andere antwoorden op de vragen: wat kun je verwachten, wat moet je wensen, wat moet je visualiseren, wat moet je in gedachten houden, etc.

Naast een uitgebreide beschrijving van wat je te wachten staat, vind je ook nog kosmische extra’s per huis. Zoals getallensymboliek, aan welke chakra’s je het beste kunt werken en welke etherische oliën je het beste kunt gebruiken.


Ook je toekomst voorspellen met nieuwe maan?

Dan is ‘Leven met de maan’ van Yasmin Boland (uitgeverij Ankh Hermes) echt een heel fijne begeleiding. Een tabel in het boek geeft aan in welk Huis nieuwe maan elke maand voor jou persoonlijk valt. Een uitgebreide handleiding per Huis vertelt wat je mag verwachten. Maar naast het voorspellen van je toekomst met nieuwe maan, ontdek je in dit boek nog veel meer over hoe de magie van de maan je leven meer kracht en glans kan geven. Nieuwsgierig? Bestel dit boek in de Happinez webhop voor slechts 22,50.

Over de auteur
Yasmin Boland is een bekende astrologe. Haar artikelen en columns op websites en tijdschriften worden iedere week door miljoenen mensen gelezen. Ook schreef ze diverse boeken over de maan en astrologie.

Volgend artikel
10x wat leven in samenwerking met de maan je oplevert
10x wat leven in samenwerking met de maan je oplevert