Lieve Stier: mei is voor jou de maand om je vriendschappen op waarde te schatten

Lieve Stier: mei is voor jou de maand om je vriendschappen op waarde te schatten Lieve Stier: mei is voor jou de maand om je vriendschappen op waarde te schatten Lieve Stier: mei is voor jou de maand om je vriendschappen op waarde te schatten

Zijn je vrienden er voor jou geweest toen je ze nodig had? Ben je zelf de afgelopen tijd een goede vriendin geweest? Mei is voor Stier de maand om vriendschappen te vieren en op waarde te schatten.

Een nieuwe blik op vriendschappen

Deze fase in je leven wordt ook in gang gezet doordat je veel nieuwe mensen ontmoet, met wie je vriendschap op het eerste gezicht ervaart. Maar hoe zit het met die ene vriendin die je al kent van de lagere school en die je voor lief neemt, omdat ze er altijd al was. En wat betekent die nieuwe vriend voor je, die je leven komt opschudden met zijn gekke invallen en originele plannen?

Sta jezelf toe om te ontvrienden

Wees eerlijk tegen jezelf. Soms gaat een vriendschap door een crisis waardoor je dichter bij elkaar komt. Daar is wel open en eerlijke communicatie voor nodig. Sta jezelf ook toe om te voelen dat het einde van een vriendschap is gekomen, als de balans is zoekgeraakt tussen geven en nemen.

Goede vrienden zijn het water op jouw tuin met plantjes. Ze brengen je tot bloei. En vooral dat laatste zal je ervaren. Misschien de perfecte aanleiding om je vrienden tijdens een groot feest bij elkaar te brengen.

Ben je geen Stier, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor mei? Stay tuned: vanaf vandaag delen we elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld.

Lees hier de horoscoop voor Ram.

Volgend artikel
Tweelingen? In mei maak jij serieus werk van je dromen
Tweelingen? In mei maak jij serieus werk van je dromen