Terug naar overzicht

Waterman? Dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2020

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Waterman? Dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2020

Wanneer je de overstap maakt naar een stabiele relatie, krijg je daar heel veel voor terug, Waterman.

Minder aangetrokken tot avontuur

Je bereidheid om je hart te openen voor de ander is sinds 2019 groter dan het in jaren is geweest. En die trant zet door in 2020. Dus de ene na de andere single Waterman waagt voorzichtig een poging om zich te binden. Heel rustig aan want door de energie van Stier doe je alles op je gemak.

Een verschil met voorgaande jaren is dat je minder aangetrokken voelt tot de woorden ‘avontuur’ en ‘vrijheid’ in zijn datingprofiel en meer door woorden als ‘samen genieten’, ‘lekker eten’, ‘thuis zijn bij elkaar’. Je neemt meer de tijd om de ander te leren kennen voordat je uitspreekt dat je van hem/haar houdt. Logischerwijs is de kans daardoor groter dat een kennismaking uitgroeit tot een stabiele relatie, terwijl je het vroeger liever bij een eenmalig rendez-vous liet. Misschien mis je soms de spanning en passie van het wilde leven, maar de Watervrouw die de ‘overstap’ maakt, krijgt daar heel erg veel voor terug. Iemand die je kunt vertrouwen met de schat die verborgen ligt in je hart.

Stabiliteit

Ook Watervrouwen met een vaste partner merken dat de relatie een rustiger en stabieler karakter krijgt. En dat is wennen, maar ook heerlijk veilig en vertrouwd. Dankzij Uranus in Stier leert je al snel dat dit ook een kant is die je in je hebt.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen