Gestrest, vermoeid, pijn? Magneten beïnvloeden je gezondheid

Gestrest, vermoeid, pijn? Magneten beïnvloeden je gezondheid Gestrest, vermoeid, pijn? Magneten beïnvloeden je gezondheid Gestrest, vermoeid, pijn? Magneten beïnvloeden je gezondheid

Ervaar je stress, vermoeidheid of pijn? Dan heeft de elektrische lading hiervan een negatieve invloed op het magnetisch veld van je lichaam. Raakt je biomagnetisch veld uit evenwicht, dan zijn vermoeidheid, uitputting en ziekte het gevolg.

De werking van magneten stimuleert je lichaam. Verena Breitenbach schreef het boek Endlich GESUND! mit BioMagneten over de eeuwenoude magneettherapie. Behoefte aan een energieboost? Ontdek wat magneten voor je doen.

Heilzame werking

Magnetisme is een natuurkracht, een oerkracht die aan de basis van gezondheid staat. De magnetische energie van de aarde neemt af. Goed aarden wordt steeds moeilijker. Keer het eens om. Zet magnetische kracht gericht in voor genezing. Cleopatra droeg al een magnetisch amulet op haar voorhoofd om kwalen te genezen en schoonheid te behouden. En de filosoof Aristoteles beschreef de magneettherapie die in de Middeleeuwen verder is uitgewerkt.

Doorbloeding activeren

Bloed is verantwoordelijk voor bijna alle processen die zich in je lichaam afspelen. IJzer in je rode bloedcellen transporteert zuurstof en beïnvloedt de stofwisseling in je cellen. Last van slapeloosheid, menstruatiepijn, depressieve stemmingen of vermoeidheid? Volgens Breitenbach stimuleren magneten de magnetische eigenschap van ijzer en de verspreiding van voedingsstoffen door je lichaam, waardoor klachten afnemen.

Online training Ayurveda

  • Ontdek de leefstijl die bij jou past

  • 7 lessen met wijsheden uit deze eeuwenoude gezondheidsleer

  • Alleen in april: 10,- korting met code VEDA10


Hoofdpijn verminderen

Last van migraine? Beweging in de buitenlucht, veel water drinken en een gezonde voeding kunnen hoofdpijn verlichten. Duidelijk is dat zenuwbanen de migraineaanval veroorzaken. Met magneten voorzie je je zenuwen beter van vitaminen en voedingsstoffen, waardoor de hoofdpijn afneemt.

Ontgiftend en herstellend

Kantoorwerk, lange autoritten, net niet de goede houding en weinig tijd om te sporten? Zenuwbanen raken daardoor slecht doorbloed en beïnvloeden je welzijn. Een sterke magneet dragen op de gespannen, pijnlijke plek helpt volgens magneetdeskundige Breitenbach. De betere doorbloeding werkt pijnstillend, ontgiftend en herstellend.

Meer weten over magneettherapie?

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over hoe je een energieboost krijgt?

Last van een energiedip? Stook je innerlijke vuur op met deze ademhalingsoefening.

Volgend artikel
Vier inzichten over slaap die je nog niet kende
Vier inzichten over slaap die je nog niet kende