Vote for Love Vote for Love Vote for Love

Vraag je je soms ook af in welke wereld je wakker bent geworden? Wanneer iedereen zo boos en ontevreden is geworden? Dit is meer dan ooit het moment om jezelf de vraag te stellen: wie wil ik nu zijn?

Laat je hart spreken

Wij geloven dat je kunt kiezen voor wie je wilt zijn. Een persoon die voor is, in plaats van tegen.

Die de hoop niet heeft opgegeven, maar die gelooft in de toekomst. Die waardeert in plaats van klaagt, die geeft in plaats van neemt, die omarmt in plaats van uitsluit, die ja zegt in plaats van nee. Iemand die vrij is.

Vote for Love

Het idee om iets te doen, om actie te ondernemen kwam bij schrijfster Geertje Couwenbergh vandaan. Met haar bevlogenheid had ze ons direcht te pakken en al snel bleek dat het gevoel om een positief geluid te laten horen niet alleen op onze redactie leefde.

Happinez’ Marije de Jong sloeg de handen ineen met collega-hoofdredacteuren Esther Goedegebuure van JAN Magazine, Cécile Narinx van Harper’s Bazaar, Milou Turpijn van Women’s Health, Sara van Gorp van Kek Mama, Edine Russel van ELLE, Muriel Oonincx van Famme, Anke de Jong van Glamour, Sterre van Leer van Psychologie Magazine, Heleen Peverelli van Yoga Magazine, Franska Stuy van Franska.nl en Anne Marije de Vries Lentsch van Cosmopolitan om samen een statement te maken: Vote for Love!

Weet je wie jij wilt zijn?

Spreekt deze boodschap jou ook aan? Voel je vrij om het filmpje te delen.

Een gevoel van onmacht kan je bekruipen als je hoort over alles wat er misgaat in de wereld. Hoe blijf je dicht bij jezelf, zonder je af te sluiten en je kop in het zand te steken? In dit artikel geeft Happinez-essayiste Lisette Thooft zes tips om positief te blijven.

Volgend artikel
Hoe Geertje Couwenbergh blijft geloven in de wereld
Hoe Geertje Couwenbergh blijft geloven in de wereld