Aarde-engelen: wie zijn het, wat is hun missie?

Aarde-engelen: wie zijn het, wat is hun missie? Aarde-engelen: wie zijn het, wat is hun missie? Aarde-engelen: wie zijn het, wat is hun missie?

Soms incarneren engelen om licht en liefde naar aarde te brengen. Een pittige missie, want op aarde zijn die soms ver te zoeken. Kenmerkend aan een geïncarneerde engel – een aarde-engel – is dat hij of zij de moed zelden opgeeft. Ze kunnen hard vallen, zichzelf volledig kwijtraken om vervolgens driedubbel en dwars weer terug te keren. 

Een engel is een hogere energie die niet meer in de aardse dimensies vertoeft, maar bewust besluit daarnaar terug te keren. Het is een energie die nooit of lange tijd niet op aarde heeft geleefd. Intens spirituele en wijze mensen dus? Zeker, maar ze ervaren het leven als ontzettend zwaar omdat ze de aardse energie niet meer gewend zijn. Drie eigenschappen waar je een aarde-engel aan herkent.

1. Moeite met grenzen

Voor een engel is geven het devies, maar op aarde is de balans geven-nemen juist essentieel. Het is de kunst voor een aarde-engel zichzelf dat aan te leren om oververmoeidheid te voorkomen. Aarde-engelen zijn bijzonder attent en liefdevol naar iedereen die hun pad kruist. Hun energie staat open en daarom trekken ze van alles en nog wat aan. Omdat ze alleen het goede in mensen zien, zijn ze geneigd in zware relaties te blijven hangen. Het is de kunst voor aarde-engelen om zichzelf daarvan te bevrijden en met hun licht lichtheid aan te trekken. In het licht zijn ze het best zichtbaar.

2 Helende kracht

Aarde-engelen hebben een speciale energie. Bij hen in de buurt voel je je optimaal jezelf. Deze mensen zien feilloos wat de kracht is van anderen en weten die ook helder te verwoorden. Aarde-engelen bezitten vaak helende handen waarmee ze pijn kunnen wegnemen. Ze zijn daardoor zeer geschikt voor het doen van reiki-behandelingen en energetische healings. Aarde-engelen kunnen hun speciale energiefrequentie echter ook met rasse schreden omlaag brengen door te lang in negativiteit en zelfontkenning te blijven hangen. Rust en balans zijn daarom essentieel.

‘Engelen by Happinez’

Dé speciale editie die je als fan van Happinez niet mag missen.

3 Jonge uitstraling

Qua uiterlijk zijn aarde-engelen vaak mensen met een zacht en breekbaar voorkomen. Licht haar, transparante huid, jonge uitstraling en bijzondere ogen. Als je een aarde-engel aankijkt, kun je dat in je hart voelen. Je schrikt een beetje van de blik van deze persoon, die zo diep is dat die haast onmenselijk overkomt. Een aarde-engel past zowel innerlijk als uiterlijk gezien niet in een hokje en dat kan gedurende het leven van deze persoon moeilijk zijn om te accepteren. Veel van deze mensen komen pas op latere, bewustere leeftijd goed op gang.

Interesse in engelen? Lees er meer over, want het is een wereld op zich.

Meer weten?

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over spiritualiteit?

Op weg naar het licht: de fases van spiritueel ontwaken.

Volgend artikel
Dit zijn de 8 aarde-engelen typen: welke ben jij?
Dit zijn de 8 aarde-engelen typen: welke ben jij?