Dit zijn de Human Design types

Dit zijn de Human Design types Dit zijn de Human Design types Dit zijn de Human Design types

Human Design kent vijf types: Manifestor, Generator, Manifesting Generator, Projector en Reflector. Heb je nog een idee welk type jij bent? Dat kun je hier ontdekken door je geboortedatum, -plaats en -tijd in te voeren. Gelukt? Zoek dan in het rijtje hieronder jouw Human Design type op. 

Human Design types

Human design manifestor (8% van de mensen)

Manifestors knallen als een wervelwind door het leven. Ze gaan recht op hun doel af en realiseren, manifesteren en creëren razendsnel. Ze snappen niet waarom anderen zo lang over dingen doen en ook niet waarom iedereen zich constant zorgen maakt over waar ze uithangen. Communiceren is de sleutel voor deze extreem energieke en impulsieve mensen. Begrepen worden ze niet altijd, maar dat staat ze geenszins in de weg.

Human design generator (37% van de mensen)

De dieselmotor onder de Human Design types; dat zijn Generators. Werkpaarden die nooit uitgeput raken, maar zich wel onvervuld kunnen voelen. Generators initiëren namelijk niet zelf, zij worden uitgenodigd om zich ergens mee te verbinden. Op dat moment is het zaak dat ze hun onderbuikgevoel volgen: past dit bij mij? Want stappen ze eenmaal ergens in, dan komt er een immens duurzame energie vrij die bergen verzet. Stoppen vinden ze lastig en het duurt even voor ze stilstaan. Vertrouwen op hun gut is essentieel voor Generators.

Lees ook: Human Design kent negen energiecentra – dit moet je erover weten

Online training Ayurveda

  • Ontdek de leefstijl die bij jou past

  • 7 lessen met wijsheden uit deze eeuwenoude gezondheidsleer

  • Alleen in april: 10,- korting met code VEDA10

Human design manifesting Generator (33% van de mensen)

Diesel en racewagen in één; Manifesting Generators wachten op het juiste moment en kunnen dan in korte tijd van 0 naar 120 kilometer per uur vooruit bewegen en weer stoppen wanneer ze willen. Waar een Manifestor meteen in actie komt en de motor van een Generator langzaam op gang komt, maar lang blijft draaien, zit de Manifesting Generator daartussenin. De energie van deze mensen kenmerkt zich door duurzame continuïteit én uitschieters. Als ze een goed gevoel hebben en ervoor gaan, dan gaan ze hard. En als de koek op is, remmen ze weer af.

Human design projector (21% van de mensen)

Het is de kunst voor een Projector om te wachten tot hij gezien wordt. Tot die tijd observeert dit type. Projectors zijn wijze mensen die voor alles een antwoord en oplossing hebben, maar moeten wachten tot er een vraag gesteld wordt. Met een Projector in de buurt wordt alles zichtbaar, maar daar zit niet iedereen te allen tijde op te wachten. Projectors moeten uitgenodigd worden, pas dan kunnen ze van belangrijk en vervullend nut zijn. Dus, Projectors – als er niks gebeurt – leun dan ontspannen achterover en wacht.

Lees ook: dit is wat jouw Human Design profiel over je zegt 

Human design reflector (1% van de mensen)

Reflectors zijn bijzondere, unieke mensen die ongedefinieerd op aarde rondlopen en alles wat en iedereen die ze tegenkomen, spiegelen. Alleen al door ergens te zijn, hebben Reflectors een helende werking. Mensen trekken dan ook als magneten naar ze toe om hun levensverhaal op te hoesten en het advies van de Reflector te ontvangen. Het is voor Reflectors heel belangrijk om hun energietype te kennen en grenzen af te bakenen.

Meer over Human Design?

Lees hier alles wat je moet weten over Human Design

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.
Volgend artikel
Human Design: hoe (on)bewust kun je nou echt zijn?
Human Design: hoe (on)bewust kun je nou echt zijn?