Human Design: ontdek je profiel

Human Design: ontdek je profiel Human Design: ontdek je profiel Human Design: ontdek je profiel

Human Design biedt inzicht in jou. Wie ben jij los van je omgeving, in essentie, écht? Het is fijn om hier inzicht in te krijgen als je twijfelt, richting kwijt bent, je overweldigd of juist leeg voelt. Als je wat meer duidelijkheid wilt over wat jou voldoening geeft en wat niet. Lees over de energietypes, energiecentra en innerlijke autoriteit voor basisinformatie over Human Design.

Zoek op mybodygraph.com je chart op met alle gegevens en ontdek je profiel. Herken jij je in onderstaande omschrijving?

1/3: zoektocht naar stabiliteit

Rusteloosheid kenmerkt je in je zoektocht naar stabiliteit. Je gaat overal voor, maar je spanningsboog is kort. Daarbij weet je feilloos wat wel en niet voor je werkt.

1/4: veiligheid in jezelf

Met jouw open en warme persoonlijkheid is aantrekken en afstoten aan de orde van de dag. Jij hebt stabiliteit en veiligheid nodig en vindt die aspecten het meest overtuigend in jezelf.

2/4: vertrouwen in het leven

Verlegen én direct, openhartig én gesloten; de zoektocht naar jezelf houd je bezig. Jij leert over jezelf door de ogen van anderen. Naturel ben je op je best. Leer het leven te vertrouwen.

2/5: gesloten leiderschap

Jij bent een aanpassingsgezinde, geniale en charismatische leider, maar zelfbejubeling is je vreemd. Je geslotenheid valt niet op. Er zijn maar weinig mensen die je echt kennen.

3/5: gids in drama’s

Jouw leven hangt van uitersten aan elkaar: grote drama’s gaan hand in hand met intens plezier. Dat is waarvoor je leeft en daarin ben je een leerkracht en gids met grote verhalen.

3/6: inspiratie en contemplatie

Als 3/6 leef je voluit. Ervaringen doe je in rap tempo op en in dezelfde snelheid contempleer je. Jij bent een wijs en inspirerend mens dat met twee benen in het leven staat.

4/6: hart en hoofd

Jij wilt voor iedereen het beste. Hart en hoofd drijven jou op krachtige wijze. Controle loslaten is de uitdaging. Vertrouw erop dat jij alles te allen tijde kunt omvormen tot iets beters.

4/1: één doel

Jij hebt een bijzonder eigenzinnig bestaan. Waarom? Jij hebt maar één pad, één doel, één perspectief. Dat kan je soms eenzaam en inflexibel maken, maar blijf je hart volgen!

5/1: mysterieuze ondertoon

Een sterke verschijning met een mysterieuze, ietwat onzekere ondertoon; dat ben je. Je bent een performer, probleemoplosser en know-it-all die maar weinig mensen echt kennen.

5/2: ongrijpbaar en fantasierijk

Je bent een solist en innerlijk mysterie aan de ene kant, een extravert sociaal dier met bruisende communicatiestijl aan de andere. Ongrijpbaar en fantasierijk ben je in essentie.

6/2: voorbeeld voor velen

Een geboren rolmodel ben je. Met je hoge doelen en standaarden ben je een voorbeeld voor de mensen om je heen. Jij neemt en krijgt alle verantwoordelijkheid omdat je weet wat er nodig is.

6/3: autoritaire dare devil

Wijze en rebel in één; dat ben je. Iemand met vanzelfsprekende autoriteit en een dare devil imago. Je besteed je tijd alleen aan mensen en situaties die je tot in het extreme uitdagen en prikkelen.

Meer weten?

Meer over Human Design?

Lees hier alles wat je moet weten over Human Design

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.
Volgend artikel
Spookhotel: hoe reinig je een plek van zware energie?
Spookhotel: hoe reinig je een plek van zware energie?