Innerlijk weerbericht: een kaartlegging voor meer inzicht

Innerlijk weerbericht: een kaartlegging voor meer inzicht Innerlijk weerbericht: een kaartlegging voor meer inzicht Innerlijk weerbericht: een kaartlegging voor meer inzicht

Sta jij binnenkort op een belangrijk (keer)punt in je leven? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste beslissing? Dan kan het fijn zijn om een kaartlegging te doen die jou meer inzicht geeft en je daar als het ware bij begeleidt. 

Balans opmaken

Deze legging helpt om de balans op te maken. Het helpt je inzicht te krijgen in waar je nu staat en waar je wellicht de komende tijd wat meer aandacht, tijd en liefde aan wilt geven. Het is een fijne legging om te doen voordat je een moment van reflectie neemt, zoals voorafgaand aan het schrijven in je dagboek, een meditatie of voor het slapen gaan, maar ook bijvoorbeeld voorafgaand aan een functioneringsgesprek op het werk of een coachingsessie. Door de affirmaties bewust door je handen te laten gaan geef je als het ware een ‘weerbericht’ van je huidige binnenwereld af.


Zo doe je de kaartlegging

Zoek een fijne plek en houd de 24 affirmatiekaartjes tussen je handpalmen. Adem een paar keer kalm in en uit en beeld je in hoe jouw energie door de kaarten in jouw handen stroomt. Vervolgens pak je het stapeltje met de affirmatie-kant naar boven, en legt één voor één een kaart op de plek die op dit moment voor jou het meest passend aanvoelt.

Hieronder vind je de legging Innerlijk weerbericht:

1: Zon
2: Wolken
3: Regen

Legging Innerlijk weerbericht

Stap in het licht

Neem een van de kaartjes die je op positie 1 hebt gelegd en zet deze op een zichtbare plek neer. Stap in het licht!

De legging is ook heel geschikt om met andere decks te doen, zoals met de Inner Compass Cards of het Happinez Tarotdeck. Het prachtige deck – speciaal ontworpen voor Happinez – bestel je hier.

Deze legging komt uit het Happinez Zomerboek 2020.

Meer lezen over affirmaties?

Verminder angst en zorgen met deze 15 affirmaties.

Volgend artikel
Dit is hoe je numerologie kunt gebruiken om in jouw toekomst te kijken
Dit is hoe je numerologie kunt gebruiken om in jouw toekomst te kijken