Interesse in mysteries? Graancirkels, geesten en telepathie

Interesse in mysteries? Graancirkels, geesten en telepathie Interesse in mysteries? Graancirkels, geesten en telepathie Interesse in mysteries? Graancirkels, geesten en telepathie

Soms heb je behoefte aan een beetje magie of mysterie. Geloven in iets ongrijpbaars waar geen wetenschappelijk bewijs voor is. De tastbare werkelijkheid even laten voor wat die is en een mythe of spiritueel verschijnsel omarmen zonder vragen te stellen.

Ga eens na: welk magisch verschijnsel doet jouw hart sneller kloppen? Welke mysteries zijn voor jou (stiekem) werkelijkheid? En deel dat ook eens met anderen. Je zult zien dat zelfs de meest rationele personen in je omgeving een ongrijpbaar fenomeen adoreren. Drie spirituele verschijnselen die de gemoederen al eeuwen bezighouden.

Graancirkels: buitenaardse kunstwerken

Gigantische tekeningen in het graan. Geometrische figuren die van de ene op de andere dag op land staan gedrukt. Ze zijn door mensenhanden te maken, dat is bewezen, maar van veel graancirkels is de oorsprong onbekend. Over dit fenomeen wordt al sinds de middeleeuwen gesproken en geschreven. Nu wordt er veelvuldig onderzoek naar gedaan. De cirkels staan met name bekend als een afdruk van buitenaardse komaf: ruimtewezens die met hun UFO’s boven de graanvelden zweven, spreken tot de verbeelding. Het bijzondere aan graancirkels is dat het platgedrukte graan niet geknakt is. Het ziet eruit alsof het op een natuurlijke manier krom gegroeid is. Binnenin de graancirkels moet een bijzondere energie hangen. Mobiele telefoons hebben er geen signaal, je kunt er emotioneel worden of juist rustig. Reden genoeg dus om te gaan kijken als er in Nederland melding gemaakt wordt van een graancirkel.

Geesten: hoe meer zielen …

Energieën zien of horen; voor mediums is het de dagelijkse praktijk. Maar hoe werkt dat dan? Zie je dan echt iemand in de woonkamer staan of is het een gevoel? Lastig te onderzoeken en vermoedelijk ervaart iedere persoon dat anders. Heb jij wel eens het gevoel gehad dat er iemand in de buurt was die er niet fysiek was? Mysteries zoals voetstappen op de gang van je appartement, het licht dat ineens aangaat of de muziek die zachter wordt gezet. Tastbare verschijnselen waar je doorgaans niet blij van wordt. Schroom ook niet om dat hardop te zeggen als je zoiets meemaakt of ervaart. Geef je grenzen aan zoals je ook doet als een fysiek persoon te dichtbij komt of op een onprettige manier je aandacht trekt. Fijner is het als je voelt dat een overleden dierbare bij je in de buurt is, met je communiceert (in gedachten) of in je dromen verschijnt. Ook dat zijn geesten of energieën, al heeft dat eerste woord een griezelige connotatie. Zielen klinkt dan mooier, want: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. 

Nieuw: Happinez Agenda 2024

  • Personaliseer je eigen omslag

  • Indeling per week

  • Jaarkalender

  • Agenda en inspirerende Astrologie Journal ineen

Telepathie

Je denkt aan je beste vriendin en ze belt je, je begint net aan de offerte voor die nieuwe klant en hij mailt of je daar al aan toegekomen bent; twee voorbeelden van telepathie. Wat is telepathie? Het is het overbrengen van gevoelens en gedachten zonder dat je daarbij spreekt, schrijft of gebaart. Kortom: telepathie hangt samen met onze favoriete spirituele zintuigen: het zesde en zevende. Interessant is dat je met sommige mensen een sterkere telepathische band hebt dan met anderen. Volg eens een workshop reading en maak gebruik van telepathie. Met gesloten ogen ‘lees’ je iemand die je niet vooraf kent. De beelden en woorden die dan tot je komen worden telepathisch overgedragen. Fascinerend en de moeite waard om een keer te proberen als je telepathie op een manier die niet met toeval te maken kan hebben, wilt ervaren.

Meer weten over mysteries?

  • Na twee dagen regen volgt maandag van Axel Bojanowski
  • Het Zevende Zintuig van Rupert Sheldrake
  • Leer over healing en reading op de Healing Academy
  • Je kunt niet alles verklaren met de ratio – en dat is maar goed ook
Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.
Volgend artikel
20 manieren om je huis energetisch te reinigen
20 manieren om je huis energetisch te reinigen