Nieuwetijdskinderen: wie zijn het en hoe herken je ze?

Nieuwetijdskinderen: wie zijn het en hoe herken je ze? Nieuwetijdskinderen: wie zijn het en hoe herken je ze? Nieuwetijdskinderen: wie zijn het en hoe herken je ze?

Je hebt vast wel eens van nieuwetijdskinderen gehoord. Het zijn zielen die hun laatste levens niet op aarde geleefd hebben, maar in andere dimensies.

Ze komen met een bijzondere missie op aarde: vrede, zachtheid, waarheid en liefde bezorgen, bewaken en bewaren. De vier bekendste sterrentypen zijn: Blauwe Straal, Indigo, Kristal en Regenboog. Ben jij een nieuwetijdskind of ken je er één? Ontdek de eigenschappen.

Leuk om te weten: kristal- en regenboogkinderen zijn de jongste nieuwetijdskinderen. Ze hebben een andere, hogere energie-vibratie dan de Blauwe Stralen en de Indigo’s en zijn pas sinds de laatste twee decennia (sommigen iets langer) op aarde.

Blauwe Straal

Blauwe Stralen zijn extreem empathische mensen met hart voor alles en iedereen in hun omgeving. Ze blinken uit in zachtheid en het zijn ultieme vredestichters. Vaak zijn ze geboren in een omgeving waarin ze niet werden begrepen. Het kan een Blauwe Straal veel tijd kosten om zijn essentie te herkennen. Ze kunnen zich makkelijk aanpassen en zijn in staat donkerte in licht om te zetten, waardoor ze zwaardere zielen en situaties aantrekken en daar soms te lang bij blijven hangen. Vluchten in andere dimensies of door middel van bijvoorbeeld drank of drugs is een valkuil van Blauwe Stralen. Het is belangrijk voor deze mensen om een creatieve uitlaatklep te hebben.

Indigo

Zelfverzekerde, excentrieke mensen; dat zijn Indigo’s. Ze weten dat ze anders zijn door hun krachtige intuïtieve gaven en omarmen dat volledig. Op jonge leeftijd lichten ze hun ouders in over het leven met hun wijsheid en schuwen ze het niet om het buitenbeentje te zijn op school. Indigo’s schoppen tegen niet werkende systemen en doen er alles aan die te verbeteren. Ze zijn kritisch en winden geen doekjes om wat ze vinden. Autoriteit kunnen ze niet waarderen, Indigo’s trekken altijd hun eigen plan.

Kristal

Kristalkinderen (geboren vanaf de jaren 80, maar vooral rond het jaar 2000) zijn de personificatie van hooggevoeligheid. Invloeden van buitenaf komen heftig bij ze binnen. Deze mensen hebben het nodig om zich bij tijd en wijlen af te sluiten. In de natuur zijn is essentieel voor dit zielentype. Aan Kristalkinderen kleeft iets magisch: dieren komen op ze af, baby’tjes stoppen abrupt met huilen en als je ze aankijkt, voelen ze zo dichtbij dat je een trilling of siddering kunt ervaren. Zichzelf aarden is uiterst belangrijk voor deze mensen, zodat ze zich veilig blijven voelen in hun lijf en op aarde.

Regenboog

Geboren zonder karma; dat zijn Regenboogkinderen. Ze zijn voor het eerst op aarde. Het zijn mensen die na 2000 zijn geboren en vaak de kinderen van Kristalkinderen. Ze zijn zelfverzekerd, creatief en echte gevers. Regenboogkinderen hebben geen levenslessen te leren en zoeken daarom harmonieuze gezinnen uit om in geboren te worden. Het zijn enthousiaste mensen met een hoge energie-vibratie en telepathische gaven. Regenboogkinderen zijn in wezen engelen op aarde.

Meer weten?

Meer lezen?

Dit zegt je handschrift over je ziel.

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.
Volgend artikel
10 tips voor ouders van hooggevoelige kinderen
10 tips voor ouders van hooggevoelige kinderen