Transformeren naar de vijfde dimensie: wat is dat precies?

Transformeren naar de vijfde dimensie: wat is dat precies? Transformeren naar de vijfde dimensie: wat is dat precies? Transformeren naar de vijfde dimensie: wat is dat precies?

Informatie over de vijf dimensies vliegt ons om te oren, net als de term ascentie. We zitten met zijn allen in de lift. Het magnetische veld verandert en dat voel je (slecht slapen, verhoogd intuïtief vermogen, vermoeid, emotioneel). Maar wat houdt het precies in, de vijfde dimensie? En wat ervaren we in die vier andere dimensies eigenlijk?

Kort gezegd houden ze alles in: het leven, de dood, na het leven, alles. In essentie zijn ze niet van elkaar te onderscheiden; ze geven een bewustzijnsstaat aan. Er zijn meer dimensies, maar op aarde kunnen we er vijf helder ervaren. Ontdek de vijf dimensies in een notendop.

Vallen, opstaan en doorgaan (dimensies 1, 2, 3)

Je kunt de dimensies vergelijken met de chakra’s. De eerste twee dimensies gaan over je fysiek: aarden en ervaren. In de derde dimensie komen daar emoties bij. De derde dimensie is een confronterende en kent veel contrasten: rijk en arm, vallen en opstaan, stilstaan en transformeren. In de derde dimensie (die we allemaal ervaren, net als de eerste twee) dender je door het leven zonder al te lang stil te staan bij vragen als waarom en waartoe. Je leeft gewoon en dat is al intens genoeg.

Vertrouwen en reflectie (dimensie 4)

In de vierde dimensie is er één ding belangrijk en dat is: nu. Dit moment. In deze dimensie gaat het naast doorgaan om stilstaan en reflectie. Je wordt uitgenodigd naar binnen te gaan door middel van dromen, ingevingen, transformaties en meditaties. Als je dat ook doet, zul je leren vertrouwen op jezelf en de onbewuste krachten die rondom jou aanwezig zijn. Onze huidige maatschappij biedt veel mogelijkheden en ruimte om je in deze dimensie onder te dompelen, dus grijp die kans vooral.


Leven vanuit hart en ziel (dimensie 5)

Vrede op aarde en menselijk welbehagen; dat is wat je bent en uitstraalt als je de vijfde dimensie ervaart. En dat is niet zo simpel als het klinkt, getuige de situatie in de wereld om ons heen. De vijfde dimensie gaat om onvoorwaardelijkheid op alle vlakken. Het gaat niet om ik en jij, maar om wij, om het grote geheel waar wij onderdeel van zijn. Je wéét en voelt vanuit hart en ziel als je de vijfde dimensie ervaart. Daar moeten behoorlijk wat ego-patronen voor opzij en dat gaat niet zonder slag of stoot. Het is geen wedstrijd, neem er de tijd voor om jezelf goed aan te kijken.

Meer weten?

Meer lezen over de vijfde dimensie?

Energieshift naar de vijfde dimensie: dit staat je te wachten.

Volgend artikel
Reïncarnatie: ontdek je vorige levens
Reïncarnatie: ontdek je vorige levens