In april kun je bijdragen aan nieuwe ontdekkingen, Schorpioen

In april kun je bijdragen aan nieuwe ontdekkingen, Schorpioen In april kun je bijdragen aan nieuwe ontdekkingen, Schorpioen In april kun je bijdragen aan nieuwe ontdekkingen, Schorpioen

Je beschikt over een onuitputtelijke creativiteit.

Net als Maagd, breng jij – nu het zo hard nodig is – meer humor in de wereld. Je hebt een scherpe opmerkingsgave en je signaleert het feilloos wanneer dingen niet kloppen. Bovendien zou jij momenteel veel voldoening kunnen voelen als je zorgt voor het verspreiden van informatie. Je kunt bijzonder ver gaan om de waarheid over allerlei kwesties boven tafel te krijgen. En je vindt het belangrijk dat iedereen die te horen krijgt. Ook als je werkt in een vorm van onderzoek, ben je van onschatbare waarde, omdat je een steentje kunt bijdragen aan nieuwe ontdekkingen die ons allemaal vooruit helpen.

Kom maar op

Je zou kunnen merken dat je beschikt over een onuitputtelijke creativiteit en dat je allerlei dingen bedenkt of wilt opzetten waarmee je het leven van anderen leefbaar maakt of houdt. Als Schorpioen ben je nu eenmaal iemand die pas goed op gang komt als de omstandigheden moeilijk zijn. Terwijl je normaal gesproken bang bent voor van alles en nog wat, zeg je nu: kom maar op. Ook weet je vaak precies wat je tegen anderen moet zeggen, als ze er even doorheen zitten. Je blijft positief en dat had niemand van jou verwacht.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter? Jij steekt anderen een hart onder de riem
Boogschutter? Jij steekt anderen een hart onder de riem