Boogschutter? Jij steekt anderen een hart onder de riem

Boogschutter? Jij steekt anderen een hart onder de riem Boogschutter? Jij steekt anderen een hart onder de riem Boogschutter? Jij steekt anderen een hart onder de riem

Je kunt anderen helpen om hun talenten te ontdekken en in te zetten, Boogschutter.

Je hebt momenteel een bijzondere kosmische opdracht: je helpt mensen om hun angst voor schaarste te overwinnen door de boodschap van overvloed te brengen. Je wijst anderen erop hoe rijk we zijn ondanks alles wat er gebeurt. Dat gaat niet zozeer over financiële rijkdom, maar vooral over de rijkdom in de natuur en in onze geest, in de manier waarop we iets voor elkaar betekenen. Ook kun je mensen nu helpen hun talenten te ontdekken en in te zetten. Je spreekt je vertrouwen uit en steekt anderen een hart onder de riem, dat vergroot hun zelfvertrouwen.

Het diepste van je ziel

Verder is jouw huis, je emotionele fundament een spirituele plek. Samen met je familie of gezin, werk je aan spiritualiteit. Zelfs als je de deuren gesloten moet houden, stel jij je huis open voor spirituele ervaringen of ontmoetingen. Hoe je dat praktisch doet, is een tweede, misschien online. Maar je huis kan veranderen in een soort kerk, een toevluchtsoord voor mensen in geestelijke nood. En dat geeft jou het gevoel dat je echt iets kunt betekenen voor anderen. Het gaat gewoon vanzelf, het voelt helemaal niet als iets bijzonders, maar wel als iets dat uit het diepst van je ziel komt, iets dat je gewoon moet doen.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
In april voel je je sterk verbonden met je eigen kracht, Steenbok
In april voel je je sterk verbonden met je eigen kracht, Steenbok