In april voel je je sterk verbonden met je eigen kracht, Steenbok

In april voel je je sterk verbonden met je eigen kracht, Steenbok In april voel je je sterk verbonden met je eigen kracht, Steenbok In april voel je je sterk verbonden met je eigen kracht, Steenbok

De positieve geluksplaneet Jupiter gaat door jouw teken.

Meestal is Steenbok diegene die familie en vrienden vertelt dat ze zuiniger moeten zijn, zichzelf moeten beheersen, zich moeten inhouden. En meestal is Steenbok daarin een lichtend voorbeeld voor anderen. Maar niet nu de wereld in de war is. Nu ben je één brok optimisme. De positieve geluksplaneet Jupiter gaat namelijk door Steenbok. Je voelt je heel sterk verbonden met je eigen kracht. Je gelooft in jezelf en je weet dat het niet uitmaakt wat er gaat gebeuren, jij kunt het aan en jij wilt het overleven, of dat nu fysiek is of financieel.

Lichtpuntjes

Zelfs als het op enig moment wat tegenvalt, zie je lichtpuntjes en ontdek je mogelijkheden om overeind te blijven. Misschien was je altijd wat bezorgd over de toekomst, maar daar heb je helemaal geen last meer van. Dit is voor jou een uitgelezen kans om je kracht te tonen en anderen mee te slepen in de goede richting.

Terwijl je normaal nogal nuchter bent, zie je meer dan normaal het spirituele aspect van wat er speelt. En dat wil je delen met anderen. Die weten niet wat ze horen als jij ineens in alles wat je meemaakt de goddelijke liefde signaleert. Maar je meent het, en dat is wat telt.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman? Dan ontdek je in april nieuw geluk
Waterman? Dan ontdek je in april nieuw geluk