Waterman? Dan ontdek je in april nieuw geluk

Waterman? Dan ontdek je in april nieuw geluk Waterman? Dan ontdek je in april nieuw geluk Waterman? Dan ontdek je in april nieuw geluk

De huidige crisis heeft ook voor jou een spirituele boodschap, Waterman.

De anders zo drukke en sociaal actieve Waterman kan in de huidige momenten van afzondering een nieuwe vorm van geluk ontdekken. Geen fear of missing out meer, maar merken dat het erg gezellig kan zijn in je eentje. Ook voor jou heeft de huidige crisis een spirituele boodschap die jou het gevoel geeft dat je rijker bent dan je beseft.

Je bent senang met al die me-time

Verder zou je mensen in afzondering, zoals mensen in tehuizen, ziekenhuizen en gevangenissen, een boodschap van optimisme kunnen brengen. Daarvoor hoef je geen verple(e)g(st)er te worden. Er zijn zo veel manieren. Je zou je oma kunnen bezoeken en voor haar raam een mooi lied zingen. Of een brief sturen aan iemand die in de gevangenis zit. Juist omdat je nu zelf heel senang bent met al die me-time, kun je anderen helpen die daar meer moeite mee hebben.

Er is ook een rol weggelegd bij het concreet financieel steunen van mensen die geld nodig hebben, die het niet redden omdat hun leven op zijn kop staat. Jij weet je op een of andere manier altijd wel te redden en je vind het fijn dat je anderen iets kunt geven. Dat doe je onvoorwaardelijk, zonder er iets voor terug te verwachten.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Roze supermaan: dit is je maanhoroscoop
Roze supermaan: dit is je maanhoroscoop