Lieve Boogschutter: accepteer deze maand wat er is

Lieve Boogschutter: accepteer deze maand wat er is Lieve Boogschutter: accepteer deze maand wat er is Lieve Boogschutter: accepteer deze maand wat er is

Pluto brengt je deze maand in contact met je lichaam.

Dat doet hij in eerste instantie niet op een prettige manier. Er hoort, zoals altijd wanneer Pluto in het spel is, een confrontatie bij. Dat kan in de vorm zijn van een klein maar lastig kwaaltje dat maar niet wil verdwijnen. Dat kan een soort obsessie worden. Je probeert bijvoorbeeld om anders te eten om te kijken of het verdwijnt. Dat lijkt even te werken, maar dan komt het terug en op laatst wordt het zo extreem dat je niets meer durft te eten.

Accepteer jouw imperfecties

Wat ook zou kunnen – een ander voorbeeld – is dat je geobsedeerd raakt door je spiegelbeeld en steeds de focus legt op je imperfecties. Een vetrolletje of de vorm van je neus, neemt dan een veel te belangrijke plek in en gaat letterlijk je geluk in de weg staan. Om verder te kunnen is het belangrijk dat je, zoals altijd met Pluto, liefdevol accepteert wat er is. Ja, zelfs die allergie of huiduitslag. Je lichaam wil er iets mee zeggen en als je niet langer vecht maar luistert, vind je opeens wél de oplossing. En dat is de beste voorbereiding voor een gezonde winter.

Meer lezen, Boogschutter?

Volgend artikel
Steenbok, in november ervaar je onmacht in de liefde
Steenbok, in november ervaar je onmacht in de liefde