De astrologie van februari 2023: soulmates vinden elkaar

De astrologie van februari 2023: soulmates vinden elkaar De astrologie van februari 2023: soulmates vinden elkaar De astrologie van februari 2023: soulmates vinden elkaar

Benieuwd wat de planeten deze maand in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok tekende de bijzondere planeetstanden voor 2023 uit. Lees verder en ontdek wat je in februari van de planeten mag verwachten.

De astrologie van februari 2023

In februari 2023 staan je de volgende astrologische gebeurtenissen te wachten:

  • 5 februari: volle maan in Leeuw
  • 18 februari: start Vissen-seizoen
  • 20 februari: nieuwe maan in Vissen

We starten de maand met een volle maan in het enthousiaste teken Leeuw. Even nadat we halverwege februari zijn begint de maand van het sterrenbeeld Vissen. Vissen staan erom bekend erg spiritueel te zijn. Ze voelen aan wat er in hun omgeving gebeurt en zijn erg gevoelig. Daar pikken we vanaf 18 februari allemaal een graantje van mee.

Soulmates vinden elkaar

In februari ligt de focus nog meer dan in januari op het teken Ram. De planeten Jupiter, Juno en Chiron staan alle drie in Ram en ontmoeten elkaar daar. Dat zorgt voor een soort magie in de lucht. Het persoonlijk magnetisme van veel mensen is sterker, waardoor soulmates elkaar weten te vinden. Maar mensen ontmoeten elkaar ook als ze voorbestemd zijn om elkaar te vinden om andere redenen dan de liefde. Het is een maand waarin de aantrekkingskracht van mensen onderling enorm wordt aangewakkerd door het vergrootglas van Jupiter en de liefdevolle bril van Chiron. Als je samen sterk wilt zijn, is dit de beste periode.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Benieuwd naar alle bijzondere planeetstanden van 2023?

Je vindt hier een overzicht van alle bijzondere planeetstanden van 2023.

Ontdek je liever wat jou persoonlijk te wachten staat? Hier vind je jouw jaarhoroscoop voor 2023.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
De astrologie van maart 2023: geen grenzen
De astrologie van maart 2023: geen grenzen