Terug naar overzicht

Ben je een Weegschaal? Laat dan in April eens je minder aardige kant zien

Categorie
Fotografie
Tekst: Johanna Blok
Ben je een Weegschaal? Laat dan in April eens je minder aardige kant zien

Je bent als Weegschaal misschien niet dol op confrontaties, maar wat kunnen ze goed voor je zijn.

Na een flinke donderbui is de lucht weer helder en zo is het ook als je je hart lucht en anderen durft te vertellen waar het op staat.

Maak je op voor zwaar weer

April kan je leven verfrissen met een paar stevige confrontaties. Je hoeft ze niet op te zoeken, ze komen vanzelf, want er zijn mensen in je omgeving die van hun hart geen moordkuil maken. En die kunnen je mateloos ergeren, tot de maat vol is.

De winst van ruziemaken

En al zou je liever van de aardbodem verdwijnen dan ruzie te krijgen, toch merk je dat het genoeg voor jou is en dat je in actie moet komen. De winst is dat je naderhand steviger in je vel zit, omdat je voet bij stuk houdt.

Laat je minder aardige kant zien

Je zult ook merken dat je er toleranter van wordt. Soms ben je in je hoofd veel energie kwijt omdat je de halve dag loopt te mopperen op andere mensen die niet voldoende rekening met je houden. Of die lawaai maken, of propjes papier op de grond gooien. Maar als je de je minder aardige kant durft te laten zien, verstomt ook dat innerlijke gemopper. Is dat niet fijn?

Ben je geen Weegschaal maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor april? Stay tuned: vanaf vandaag delen we elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld.

Lees hier de horoscoop voor RamStierTweelingenKreeftLeeuw en Maagd.

Door anderen gelezen