Lieve Schorpioen: in april stuurt het universum iets moois naar je toe

Fotografie Tekst: Johanna Blok
Lieve Schorpioen: in april stuurt het universum iets moois naar je toe Lieve Schorpioen: in april stuurt het universum iets moois naar je toe Lieve Schorpioen: in april stuurt het universum iets moois naar je toe

In april hoef je alleen maar ‘ja’ te zeggen tegen de mooie geschenken die het leven je geeft.

Dat is niet altijd comfortabel want vaak is geven makkelijker voor jou dan ontvangen. Door anderen aandacht en liefde te geven kun jij je groot en sterk voelen. Het is heel iets anders om je hand te openen en dankjewel te zeggen.

Een les in vertrouwen

Dat je zomaar dingen mag ontvangen is echter een heerlijke les in vertrouwen. Vertrouwen dat andere mensen het goed met je voor hebben, is soms een behoorlijke uitdaging voor je. En het lukt je ook niet altijd om te vertrouwen dat het universum voor je aan het werk is en moois naar je toestuurt.

Het kan niet op

Maar in april kun je de draai te pakken krijgen en in een soort positieve spiraal terecht komen waarin je merkt, hoe meer je ontvangt en hoe meer je vertrouwt, hoe meer het leven aan jou kant staat. En vervolgens, vanuit dat rijke gevoel is het veel fijner om royaal te zijn en anderen te laten delen in je spirituele en materiële weelde.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Net als het Bijbelse wonder van de vijf broden en de twee vissen waarmee Jezus duizenden mensen te eten gaf, het kan niet op.

Ben je geen Schorpioen maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor april? Stay tuned: vanaf vandaag delen we elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld.

Lees hier de horoscoop voor RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagd en Weegschaal.

Volgend artikel
Ben jij een Boogschutter? Schrik dan niet als je deze maand behoefte hebt om alleen te zijn
Ben jij een Boogschutter? Schrik dan niet als je deze maand behoefte hebt om alleen te zijn