Ben jij een Boogschutter? Schrik dan niet als je deze maand behoefte hebt om alleen te zijn

Ben jij een Boogschutter? Schrik dan niet als je deze maand behoefte hebt om alleen te zijn Ben jij een Boogschutter? Schrik dan niet als je deze maand behoefte hebt om alleen te zijn Ben jij een Boogschutter? Schrik dan niet als je deze maand behoefte hebt om alleen te zijn

Als Boogschutter ben je overwegend extravert, maar ook extraverte mensen hebben periodes van inkeer.

Boogschutter is een vuurteken en dat maakt dat je waarschijnlijk overwegend extrovert bent. Je bent altijd druk met alles om je heen en je vindt het belangrijk dat iedereen happy is. Maar momenteel is daar geen sprake van. Je wilt even niets, zomaar alleen voor je uit staren. Dat is niet verontrustend, je hoeft niet naar de dokter of de psychiater omdat je even geen behoefte hebt aan al die actie. Ook extroverte mensen hebben periodes van inkeer, onze stemmingen zijn als eb en vloed.

Zo luister je naar je hart

Probeer in april naar deze belangrijke oproep van je hart te luisteren en ga in de stilte op zoek naar wat jou diep vanbinnen beweegt. Even los van alle meningen van de mensen om je heen, even los van de mode, de trends, de media, het gaat alleen maar om je eigen input en output. Het ongemakkelijke gevoel dat erbij kan horen, verdwijnt al snel als je beseft dat er goud verborgen ligt in de schatkamer van je hart. Misschien ontdek je een nieuwe visie op het leven of een oude liefde die je weer wilt oppakken. Of misschien het waardevolle inzicht dat je een volmaakt wonder bent, en niets meer hoeft te ‘worden’.

Ben je geen Boogschutter maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor april? Stay tuned: we delen elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Lees hier de horoscoop voor RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal en Schorpioen.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Horoscoop: in april heeft Steenbok meer kracht dan ooit tevoren
Horoscoop: in april heeft Steenbok meer kracht dan ooit tevoren