Horoscoop: in april heeft Steenbok meer kracht dan ooit tevoren

Horoscoop: in april heeft Steenbok meer kracht dan ooit tevoren Horoscoop: in april heeft Steenbok meer kracht dan ooit tevoren Horoscoop: in april heeft Steenbok meer kracht dan ooit tevoren

Als er heel veel gebeurt, ben jij iemand die op haar (of zijn) best is.

Je zorgt dat de voorraden zijn aangevuld, dat alles klaarstaat, dat iedereen op tijd komt en dat de organisatie strak verloopt. Ook in april merk je dat organiseren een van je grootste gaven is.

Zo voel je de euforie

En toch heeft april een ander cadeau voor jou bedacht. Je kunt enorm genieten van je pure, lijfelijke kracht. Het gevoel dat je krijgt als je hardloopt en je gaat net even langer door dan je dacht vol te kunnen houden. Als het hart in je keel klopt en je snakt naar adem, maar je blijft overeind en je lichaam stroomt over van warmte. Misschien doe je er zelfs nog een tandje bovenop en voel je de euforie.

Deze maand maak je contact met de essentie van het leven

Dat gevoel bereiken is contact maken met de essentie van het leven. In die toestand maak je geen plannen of zorgen, je bent compleet in het moment, niet op je meditatiekussen, maar vol in het leven. Je moet je natuurlijk wel even opgeven voor een sportief event.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Of beter nog: door high intensity training tot een vast onderdeel van je leven te maken, ga je voortaan stabieler en positiever door het leven.

Ben je geen Steenbok maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor april? Stay tuned: we delen elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld.

Lees hier de horoscoop voor RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen en Boogschutter.

Volgend artikel
Waterman? Dan is april het begin van een nieuwe fase in je relatie (of van een nieuwe relatie!)
Waterman? Dan is april het begin van een nieuwe fase in je relatie (of van een nieuwe relatie!)