Terug naar overzicht

Waterman? Dan is april het begin van een nieuwe fase in je relatie (of van een nieuwe relatie!)

Categorie
Waterman? Dan is april het begin van een nieuwe fase in je relatie (of van een nieuwe relatie!)

Als Waterman weet jij precies hoe je anderen blij kunt maken, of met elkaar kunt verbinden.

Je bent dan ook een echte bruggensmeder. Er gaat geen dag voorbij of je doet wel iets leuks of fijns voor een ander. Zo ben je geboren en zo leef jij het leven.

Je hoeft niet langer bescheiden te zijn

Misschien denk je dat dit niet opvalt en dat je omgeving het voor vanzelfsprekend aanneemt. Of misschien denk je ook wel dat dit beter is, omdat je vindt dat je bescheiden moet blijven en puur wilt geven om het geven zelf. Maar in april wordt je overladen met dankbaarheid en waardering. Natuurlijk doe je het daar niet voor. Maar wat is het heerlijk om te zien dat alles wat jij geeft op de goede plek komt, bij mensen die er zó blij mee zijn!

Deze maand staat voor jou in het teken van liefde

Maar met het grootste dat je kunt geven, namelijk je hart, is Waterman meestal erg voorzichtig. Ook daar kan april verandering in brengen. Als je beseft dat je in de liefde te veel luistert naar de angst voor pijn of afwijzing en dat je daardoor de liefste op een afstand houdt, kan er bij jou vanbinnen een knop omgaan. En dat kan het begin zijn van een nieuwe fase in je relatie, of zelfs van een nieuwe relatie!

Ben je geen Waterman maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor april? Stay tuned: we delen elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld.

Lees hier de horoscoop voor  RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioenSteenbok en Boogschutter.

Door anderen gelezen