Boogschutter? Geef je relatie in oktober een opfrisbeurt

Boogschutter? Geef je relatie in oktober een opfrisbeurt Boogschutter? Geef je relatie in oktober een opfrisbeurt Boogschutter? Geef je relatie in oktober een opfrisbeurt

Eerlijke en filosofische Boogschutter, geef je liefste vriend of vriendin deze maand eens een extra stevige knuffel, maar vergeet ook je partner niet. Kijk eens naar de vriendschap die je met je partner hebt; wat kan er nog anders?

Let op ‘hoe’ je op elkaar reageert

Je relatie draait in oktober rond het thema vriendschap. Misschien is het belangrijk om te ontdekken hoe je een betere vriend(in) voor je partner kunt zijn. Hoe je wat minder vanuit egocentrische emoties op hem of haar kunt reageren en wat meer vanuit tolerantie, zodat je de ander de ruimte kunt geven om meer vrijheid te ervaren.

Koester je vrijheden

Er kan ook een conflict ontstaan dat te maken heeft met de rol die vrienden in jullie leven spelen. Is die rol te groot waardoor steeds discussies ontstaan? Of zou je eigenlijk meer tijd willen doorbrengen met je vriendinnen, maar voelt je partner zich dan tekort gedaan? In oktober helpt Mars jou om je territorium af te bakenen. Je bent minder bang om je partner te kwetsen en je vindt beter argumenten om je standpunt te onderbouwen. Misschien is het wel even zoeken naar een vorm voor ‘de nieuwe vrijheid’, maar je zult merken dat de relatie alleen maar leuker wordt van zo’n opfrisbeurt.

Vrijgezel?

Ben je single, dan adviseren de sterren je om erop uit te trekken. Mars geeft je de energie om een nieuwe relatie aan te gaan. Die begint vrijblijvend maar het kan gebeuren dat het uitgroeit tot die ene speciale.

Meer lezen?

  • Lees hier je grote liefdeshoroscoop van de maand oktober
  • Dit is waarom een liefdesrelatie als een dans is
  • Lees hier waarom veiligheid de kern van een goede vriendschap is
Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Het is Weegschaal-tijd! 5 tips om te floreren
Het is Weegschaal-tijd! 5 tips om te floreren