Kreeft? Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2021

Kreeft? Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2021 Kreeft? Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2021 Kreeft? Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2021

Je kunt in 2021 erg gebaat zijn bij een sapkuur of iets dergelijks, Kreeft.

Pluto staat nog een jaar in Steenbok en dan laat hij je eindelijk met rust, nadat je flink wat stormachtige jaren hebt beleefd. Dat betekent wel dat hij je in 2021 nog een jaartje kan proberen te plagen met psychosomatische klachten, lichamelijke verschijnselen die verergeren door stress. Hartkloppingen of een onregelmatige bloeddruk bijvoorbeeld. Gelukkig heb je inmiddels ervaring met het spel van Pluto en weet je dat hij vooral een blik in de spiegel van je vraagt. Dat betekent dat je waarschijnlijk al de nodige veranderingen hebt aangebracht in je levensstijl, waardoor spanningen steeds minder vat op je krijgen. Je leert steeds beter loslaten en je lichaam heeft daar baat bij. Het heeft bijvoorbeeld steeds minder de neiging om vocht en vet vast te houden. Je zou in 2021 erg gebaat zijn bij een sapkuur of iets dergelijks. Dat kan je net dat duwtje in de rug geven om een gezonder leven op te pakken en weer in vorm te komen.

Seksualiteit

Pluto is ook sterk verbonden met seksualiteit. Dus ook als er problemen spelen met hormonen, de overgang, dan kunnen de meeste Kreeften daar gedurende 2021 een oplossing voor vinden. Kortom, de kans is groot dat je eind 2021 beter in je vel zit dan aan het begin.


Meer Happinez?

Volgend artikel
Leeuw, ontdek je gezondheidshoroscoop voor dit jaar
Leeuw, ontdek je gezondheidshoroscoop voor dit jaar