Terug naar overzicht

Waterman, dit is je gezondheidshoroscoop voor 2020

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Waterman, dit is je gezondheidshoroscoop voor 2020

Met je persoonlijke planeet Uranus in het teken Stier kun je het gevoel hebben dat je lichamelijk minder vrij bent dan normaal.

Dat heeft te maken met het energieverschil tussen Waterman (luchtteken) en Stier (aardeteken). Lucht wil omhoog, de vrijheid en de ruimte voelen. Stier is gebonden aan de aarde, aan de materie, het lichaam. Je kunt je daardoor letterlijk wat stijver en zwaarder voelen (ook al is er op de weegschaal geen verschil te zien), meer moeite hebben om in beweging te komen, en ook dansen gaat niet zo lekker als normaal.

Dans jezelf energiek

Je kunt ook merken dat je trager bent, alsof je minder energie hebt. Toch heeft dat geen relatie met je gezondheid. Het is gewoon omdat je letterlijk niet in je element bent. De kunst is dat je zoveel en zo vaak mogelijk dingen onderneemt waardoor jij weer je mojo voelt. Juist wél bewegen dus. Aerial yoga, dansen is een fantastisch idee. Acrobatiek, als je het aandurft. Maar ook zwemmen. Dat hoort bij het element water, maar het vrije gevoel erbij helpt luchtmensen zoals jij. Zo kun je jezelf losmaken van dat lome gevoel.

Horen, zien, proeven, ruiken en voelen

Het positieve van Stier is dat je zintuigen beter functioneren dan normaal. Leg je toe op het bereiden van gezonde culinaire gerechten. Verwen jezelf met aromatherapie, daar reageer je nu beter op dan normaal. Het is een uitstekende manier om het zintuigelijke van Stier (de neus) te combineren met lucht (essentiële oliën reizen door het luchtelement) en het kan jou helpen om beter in je vel te komen.

Meer lezen?

Door anderen gelezen