Vissen? Ontdek je gezondheidshoroscoop voor 2020

Vissen? Ontdek je gezondheidshoroscoop voor 2020 Vissen? Ontdek je gezondheidshoroscoop voor 2020 Vissen? Ontdek je gezondheidshoroscoop voor 2020

In 2020 is jouw lijf een enorm sterke tempel. Ook heb je meer kracht om te herstellen dan je misschien zou denken.  

Jouw lijf is dynamisch

Vissen heeft te maken met Neptunus, waarmee het een speciale relatie heeft. Neptunus krijgt in 2020 zijdelings ook nog steun van Jupiter en Uranus. Dat is een prachtige constellatie, want het tilt jou naar een hoger niveau in alle aspecten van je leven. Dat betekent dat je op een uitzonderlijke manier geholpen kunt worden als er problemen zijn met je gezondheid.

Je immuunsysteem blijkt veerkrachtig in te spelen op de alledaagse ‘uitdaging’ (griep, verkoudheid, buikgriep) en de hormonale processen in je lichaam verlopen beter. Neptunus is de planeet van het lange leven, dus de tijd is rijp om door gezonde voeding en andere maatregelen te zorgen voor een sterk fundament voor de toekomst van je body.

Neptunus is ook een bijzonder fijngevoelige en spirituele planeet. Die fijngevoeligheid komt soms terug in de vorm van allergie voor bepaalde stofjes of levensmiddelen. Maak je daar geen zorgen over. Allergie is niet een teken dat je lichaam ziek is, maar een teken dat je afweersysteem bijzonder krachtig is.

Heb een open blik

Meer dan andere tekens vertrouw jij op aanvullende geneeswijzen zoals acupunctuur of homeopathie. Instinctief weet jij dat deze methodes het zelfhelende vermogen van het lichaam aanspreken en dat is vaak de meest natuurlijke en heilzame manier. Maar sluit je niet af voor alles wat ‘regulier’ is. Er kunnen situaties zijn waarin je je gezonde verstand moet laten spreken en waarin medicijnen van de apotheek je beste optie zijn.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maanhoroscoop voor new moon in Waterman
Maanhoroscoop voor new moon in Waterman