Maanhoroscoop voor new moon in Waterman

Maanhoroscoop voor new moon in Waterman Maanhoroscoop voor new moon in Waterman Maanhoroscoop voor new moon in Waterman

Morgen om klokslag 22:41 uur is het new moon. Nieuwe maan in Waterman is een goed moment om een grote wens de wereld in te sturen. Want met de invloed van sociale Waterman kan jij iets moois teweeg brengen.

De maan glijdt om 14:20 uur van het teken Steenbok naar het teken Waterman. Dan breekt ’s avonds om 22:41 uur het moment aan van de nieuwe maan.

Zo gebruik je deze maanenergie

Waterman is het meest objectieve teken van alle sterrenbeelden. Dit maakt je tijdens deze maanfase erg pragmatisch en idealistisch, en dat kun je vooral merken als normaal gesproken vrij gevoelig bent. Gebruik deze new moon in Waterman om je af te vragen of je jezelf de ruimte geeft om je unieke zelf te zijn. Waterman trekt zich namelijk minder aan van conventies dan andere tekens.

De energie van Waterman wil ook werken aan verbetering van de aarde en de mensheid, en dít is de tijd om een steentje bij te dragen. Volgens onze huisastroloog Johanna Blok is nieuw maan in Waterman dan ook een goed moment om een wens te formuleren die niet voor jou persoonlijk is, maar voor de politieke groepering waar je jezelf toe rekent of voor je zelfgekozen familie of zelfs voor de hele mensheid. Dit is een moment waarop je in je eentje iets kunt bijdragen aan veranderingen die ons allemaal raken. Wat zou jouw wens zijn voor onze aarde, voor de mensheid?’

Online training Leef met de maan

 • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

 • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

 • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

 • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Manifesteren met nieuwe maan

Nieuwe maan is het moment dat de hemel openstaat om jouw wensen en dromen te ontvangen. En een prachtig moment van manifestatie. Dit is het krachtigste punt in de maancyclus en het moment waarop ze haar ware magie laat zien.

Het geheim van manifestatie bij nieuwe maan is het doen van wensen of het vaststellen van voornemens die uit het hart komen. Om wensen te laten uitkomen is het belangrijk dat je doet alsof ze al uitgekomen zijn. Je moet ze helemaal voelen, tot in je tenen. Zo kun je communiceren met de kosmos. Visualiseer hoe je wilt dat je leven eruit ziet, en de kosmos weet waar je heen wil.

Ritueel voor nieuwe maan in Waterman

 • Steek een kaars aan.
 • Gebruik de kaars om witte salie, Palo Santo of wierook aan te steken.
 • Zuiver je aura en de ruimte door de rook te verspreiden.
 • Formuleer een nieuwemaanwens over wat je wilt creëren of manifesteren in je leven. Dit kan van alles zijn:
  meer rust, meer liefde, een ander huis. Hoe meer details je kunt visualiseren, hoe sterker je de intentie maakt.
 • Spreek de intentie uit, vouw het papiertje dicht en leg de wens in het schaaltje.
 • Plaats het schaaltje dicht bij een raam, zodat de maanenergie jouw wens kan opladen

Meer lezen?

Volgend artikel
Ram? Dit is je grote liefdeshoroscoop
Ram? Dit is je grote liefdeshoroscoop