Ram? Dit is je grote liefdeshoroscoop

Ram? Dit is je grote liefdeshoroscoop Ram? Dit is je grote liefdeshoroscoop Ram? Dit is je grote liefdeshoroscoop

Lieve energieke en moedige Ram, Chiron brengt in 2020 niet alleen healing in je lijf, maar is ook van het hartchakra.

Jouw hart mag gaan herstellen

Is er een plek in je hart die koel of versteend is door een teleurstelling in het verleden? Doet het nog steeds pijn als je aan die ene ex-partner denkt? Dan is het een jaar waarin je kunt merken dat de warmte terugkomt en dat je hart weer zacht voelt en open gaat staan. De warmte die jij voelt en uitstraalt naar de buitenwereld, krijg je bovendien terug in de vorm van liefde, waardering en positieve reacties. Alsof er een warm dekentje om je schouders wordt gelegd.

Je mag je hart weer gaan openstellen

Je kunt je voorstellen dat je jezelf meer openstelt voor je partner, waardoor je samen een nieuwe laag van verdieping in de liefde kunt bereiken. Jullie kunnen samen de pijnpunten in de relatie voorgoed achter je laten. Voor single Ram-vrouwen kan deze fijne energie met zich meebrengen dat ze een nieuwe relatie durven aangaan. Het zal dan gaan om iemand met wie je een diepe zielsverbinding voelt. Alsof je elkaar eigenlijk niets hoeft te vertellen, omdat je alles al weet van elkaar, ook al ken je elkaar nog maar een paar uur.  Een instant connectie, een wonder van liefde. Dan is het nog niet meteen klaar, want met die intense band, kunnen oude liefdes-pijntjes weer even van zich laten spreken. Maar als deze partner echt bij jou hoort, lossen jullie het samen op en wordt de band alleen maar sterker.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Trouwe Stier, dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2020
Trouwe Stier, dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2020