Trouwe Stier, dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2020

Trouwe Stier, dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2020 Trouwe Stier, dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2020 Trouwe Stier, dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2020

Geef de zaken van het hart in 2020 de hoogte prioriteit lieve doorzetter.

Wees open en eerlijk richting je partner

Voor de buitenwereld kan je relatie er stabiel en harmonieus uitzien, jij kunt soms worstelen met de vorm waarin jullie relatie is gegoten. Die lijkt rotsvast en een stevig fundament, maar met Uranus in je kielzog, kun je het gevoel hebben dat er iets moet veranderen. Zodra je dit thema aanraakt, kan er een sneeuwbaleffect ontstaan, omdat je de afgelopen jaren veel emoties, irritaties en frustraties onder de mat hebt geveegd. Opeens lijkt er van alles aan de hand te zijn. Benut 2020 om alles open en eerlijk op tafel te leggen en samen de rommel op te ruimen.

Hoewel je dat ingewikkeld vindt, omdat je bang bent ’te veel overhoop te halen’, kun je ontdekken dat er een derde weg is, waarbij je allebei meer ruimte hebt, meer jezelf kunt zijn en je toch sterker verbonden kunt voelen met elkaar. Om dat te bereiken zal je samen wel flink je best moeten doen. Liefde was een werkwoord, niet waar?

Je moet het antwoord zelf vinden

Ben je single, dan vertaalt dit planetaire energieveld zich iets anders. Dan kun je merken dat je wat weerstand voelt om door te pakken als er een potentiële geliefde verschijnt die de moeite waard is. Je aarzelt, maar is dat omdat je de juiste vorm niet kunt vinden? Of twijfel je aan hem/haar? Dat zijn vragen waar je zelf het antwoord op moet vinden, de sterren kunnen je alleen een hint geven, maar kies niet impulsief voor ‘vastigheid’.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen? Dit is je liefdeshoroscoop voor 2020
Tweelingen? Dit is je liefdeshoroscoop voor 2020