Tweelingen? Dit is je liefdeshoroscoop voor 2020

Tweelingen? Dit is je liefdeshoroscoop voor 2020 Tweelingen? Dit is je liefdeshoroscoop voor 2020 Tweelingen? Dit is je liefdeshoroscoop voor 2020

Je zult in 2020 vaak bezig zijn met het vinden van balans in de zaken van het hart, Tweelingen.

Je kunt niet iedereen tevreden stellen

Hoe verdeel je de tijd tussen alleen zijn en je partner? Hoe kun je de ander voldoende aandacht geven zonder zelf te kort te komen? Kun je keuzes maken waarin jij je passie volgt, maar die toch verantwoordelijk zijn? Het kan lijken alsof de gebruikelijke Tweeling-dilemma’s meer spelen dan normaal. Dat geeft enorm veel gepieker en onrust in de bovenkamer. Daar zit het verlangen achter om het allemaal goed te doen en de ander tevreden te houden.

Jij hoeft niet continu je best te doen, wees jezelf

Je wilt vooral je geliefden niet teleurstellen. Vaak heb je al voor hem/haar bedacht wat het beste zou zijn. Het kan heel verfrissend zijn om te ontdekken dat die ander helemaal happy is, zonder dat jij die ongevraagde ‘offers’ brengt. Spreek in 2020 wat vaker uit wat je wilt, zonder te bedenken hoe de ander zou kunnen reageren. Dat zal heel wat verrassingen opleveren. Begin daar meteen in januari en februari mee, dan geeft Mars jou wat superpower mee om binnen je relatie te staan voor wat je wilt.

Ook in april en mei krijg je back-up van deze assertieve planeet. Dat zijn de maanden om uit te spreken wat echt belangrijk voor je is. Misschien dat je partner in de eerste ronde nog terugvecht, maar gaandeweg gaat ook die meer openstaan voor wat jij nodig hebt.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Liefdeshoroscoop 2020
Liefdeshoroscoop 2020