Kreeft, jij hebt een belangrijke opdracht in het nieuwe jaar

Kreeft, jij hebt een belangrijke opdracht in het nieuwe jaar Kreeft, jij hebt een belangrijke opdracht in het nieuwe jaar Kreeft, jij hebt een belangrijke opdracht in het nieuwe jaar

Kies een partner niet vanwege zijn of haar aanzien en prestaties, maar vanwege een liefdevol karakter, Kreeft.

Met Chiron in het teken Ram kan de maatschappelijke positie of het werk van jou en/of je partner een wissel trekken op de relatie. Het is de bedoeling dat je elkaar steunt, niet dat je de competitie met elkaar aangaat. Status mag niet de overhand krijgen in de gevoelens voor elkaar. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de manier waarop ‘het wereldse’ tussen twee mensen in kan staan. Maar hoe dan ook moet iets worden opgelost, rechtgetrokken of uitgesproken. Met Chiron is het de bedoeling dat je samen ‘heling’ vindt voor de pijn die je ondervindt door het (onvoldoende) maatschappelijke presteren van een van beiden. Dat je elkaar vindt in de dingen waar het echt over gaat, van hart tot hart, in plaats van status, geld of werk.

Belangrijke stappen

Ook voor singles is het een belangrijke opdracht om een partner niet te kiezen vanwege zijn of haar aanzien en prestaties, maar vanwege een liefdevol karakter. Tussen 3 en 27 juni kun je belangrijke stappen zetten om hierin verder te komen. Dan staat Venus in Kreeft en steunt zij je bij alles wat met de liefde te maken heeft.

Als Kreeft kun je erg veel leren van Weegschaal (en vice versa). Ook Waterman helpt jou om de beste versie van jezelf te worden, al vraagt het van beiden veel aanpassing. Verder kun je ‘thuiskomen in de liefde’ bij Steenbok en Ram.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stel je hart open in 2021, Leeuw
Stel je hart open in 2021, Leeuw