Terug naar overzicht

Stel je hart open in 2021, Leeuw

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Stel je hart open in 2021, Leeuw

‘Avontuur en wijsheid’ kenmerken het nieuwe jaar voor jou.

Chiron in Ram en Jupiter in Waterman nodigen je uit om in 2021 je hart open te stellen en dat niet meer te sluiten. Het liefst voor iemand die niet al te huisje-boompje-beestje is, maar iemand die het avontuur najaagt, en jou wil meenemen op zijn of haar levensreis.

Nieuwe ervaringen

Als diegene al in je leven is, dan kan dit een jaar zijn waarin jullie samen veel nieuwe, positieve ervaringen opdoen. De band tussen jullie verdiept zich door de gezamenlijke belevenissen, of dat avontuur zich nu afspeelt in het park of op verre stranden. Het is goed om vaker naar de ander te luisteren, toe te geven aan diens wensen, mee te gaan in zijn of haar verlangens. De ander heeft je echt iets te vertellen, iets te leren, ook al moet je daarvoor een vastomlijnd idee loslaten.

Voor de singles geldt in grote lijnen hetzelfde. ‘Avontuur en wijsheid’ zijn de kenmerken van een nieuw persoon die op je pad kan komen. Kijk uit naar iemand die veel reist en die jou wil laten kennismaken met zijn wereld. De beste periode voor een kennismaking is de zomer: tussen 27 juni en 22 juli. Dan doet Venus een goed woordje voor je. Je zit goed bij Stier en Steenbok, maar ook Waterman en Schorpioen hebben jou veel te bieden.


Meer Happinez?

Door anderen gelezen