Ram: 2021 is het jaar om eens goed in de spiegel te kijken

Ram: 2021 is het jaar om eens goed in de spiegel te kijken Ram: 2021 is het jaar om eens goed in de spiegel te kijken Ram: 2021 is het jaar om eens goed in de spiegel te kijken

Venus schiet je aankomend jaar te hulp, Ram.

Vroeger voelde je je misschien aangetrokken tot uiterlijk of geld, maar tegenwoordig besef je dat liefde heilig is en dat je iets anders nodig hebt om echt je hart open te stellen. Met Chiron in je eigen teken (Ram) bevind je je in een periode waarin je op zielsniveau de verbinding met de ander wilt aangaan. Daarbij helpt het om nog eens goed in de spiegel te kijken. Juist iemand die bezig is met dezelfde levensthema’s als jij, blijkt een ideale partner. Iemand die je misschien een beetje prikkelt of irriteert…

Zachte wimpers

Of is diegene nu soms al bij je? Dan kunnen die gelijkenissen en overeenkomsten tot spanningen leiden, waardoor je allebei zult groeien als mens. Het is wel de kunst om zo af en toe ‘het spijt me’ te zeggen. Om door zachte wimpers naar je partner te kijken en het kwetsbare kind in hem of haar te zien. Soms kun je zelfs ontdekken dat het beter is om elkaar los te laten.

Moet diegene nog op je pad komen? Tussen 22 maart en 15 april is het een perfecte tijd om ‘op jacht’ te gaan want dan schiet Venus je te hulp. Dus nog even geduld. Pin je niet vast op het sterrenbeeld van de ander, maar met Steenbok of Maagd zou je weleens een uitstekende match kunnen vormen. Ook Weegschaal en Kreeft brengen jou mooie liefdeslessen.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier? 2021 wordt een jaar vol rozen en vioolmuziek
Stier? 2021 wordt een jaar vol rozen en vioolmuziek