Stier? 2021 wordt een jaar vol rozen en vioolmuziek

Stier? 2021 wordt een jaar vol rozen en vioolmuziek Stier? 2021 wordt een jaar vol rozen en vioolmuziek Stier? 2021 wordt een jaar vol rozen en vioolmuziek

Venus inspireert je om jezelf mooi te maken aankomend jaar, Stier.

Venus brengt het komende jaar bijna vijf maanden door in de aardetekens, waarvan Stier er één is. Dat brengt jou dit jaar veel in contact met de energie van Venus, wat je helpt om meer in harmonie te leven met de ander en met jezelf. Je bent bereid om te kijken naar een gezamenlijk belang in plaats van eigen belang, je staat meer open voor het compromis, je bent meer op zoek naar schoonheid en prettige ervaringen. Het gaat om de periodes: 15 april tot 9 mei, 22 juli tot 16 augustus en 5 november tot 31 december. Venus inspireert je om jezelf mooi te maken. Dat blijft niet onopgemerkt door je partner: omdat je zo ontvankelijk bent durft hij (of zij) zich vaker van de romantische kant te laten zien. Het wordt dus een jaar vol rozen en vioolmuziek!

Liefdesgok

Ga je als single door het leven, dan geldt dit net zo goed voor jou. Misschien kun je het lot een handje helpen door de aandacht op jezelf te vestigen via datingsites. Valkuil: let niet teveel op looks, probeer er doorheen te kijken.

Een sterrenbeeld is maar een klein stukje van de ander, maar je zou je goed kunnen voelen bij een Leeuw of Boogschutter. Ook Waterman en Schorpioen dagen je uit om een liefdesgok te wagen.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Jouw dromen kunnen werkelijkheid worden in 2021, Tweelingen
Jouw dromen kunnen werkelijkheid worden in 2021, Tweelingen