Jouw dromen kunnen werkelijkheid worden in 2021, Tweelingen

Jouw dromen kunnen werkelijkheid worden in 2021, Tweelingen Jouw dromen kunnen werkelijkheid worden in 2021, Tweelingen Jouw dromen kunnen werkelijkheid worden in 2021, Tweelingen

Er kan een wereld voor je opengaan volgend jaar.

Als Tweelingen profiteer je in 2021 van de geluksplaneet Jupiter in het luchtteken Waterman. Dat laat jouw wereld groeien en brengt je in contact met nieuwe mensen en mogelijkheden. In de periode van 9 mei tot 3 juni 2021 doet Venus er nog wat sterrenstof bij, waardoor dit waarschijnlijk een erg liefdevolle periode is.

Hoop, vertrouwen en vergeving zijn dan de thema’s in jouw relatie. Dus was er sprake van een crisis, dan kom je dichter bij elkaar omdat je elkaar kunt vergeven en samen weer positief naar de toekomst kunt kijken. Conflicten worden bijgelegd zonder veel drama.

Sprookje

Ben je single? Dan hoef je in feite alleen maar de intentie uit te spreken dat je iemand wilt ontmoeten en … je dromen worden waar. Wees met Jupiter altijd wel een beetje precies bij het formuleren van je wensen, vul de details zorgvuldig in want vaak worden ze letterlijk verhoord, net als in het sprookje. Alvast een tip van de kosmos: met Vissen of Schorpioen kun je een mindblowing avontuur aangaan. Ook als je je openstelt voor een Maagd of een Boogschutter gaat er een wereld voor je open. Een die niet snel verveeld!


Meer Happinez?

Armband Twilight
Armband Twilight
39,95 23,95
Armband Venus
Armband Venus
39,95 23,95
Armband Luna
Armband Luna
39,95 23,95
Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft, jij hebt een belangrijke opdracht in het nieuwe jaar
Kreeft, jij hebt een belangrijke opdracht in het nieuwe jaar