Schorpioen: dit is jouw opdracht voor 2021

Schorpioen: dit is jouw opdracht voor 2021 Schorpioen: dit is jouw opdracht voor 2021 Schorpioen: dit is jouw opdracht voor 2021

Zoek naar liefdevolle oplossingen komend jaar, Schorpioen.

Met Chiron in Ram krijg je van de sterren in 2021 een bijzonder saaie opdracht. Jij moet met je partner werken aan de organisatie van het leven van alle dag. Gezond eten, opruimen, goed voor elkaar zorgen, de tuin doen, de dieren. Vooral als een van beiden in dit opzicht enigszins ‘gemankeerd’ is. Dus geen ruzie maken wiens beurt het is om de kattenbakken te doen, maar samen verantwoordelijkheid nemen voor de huishoudelijke en andere taken.

Dat klinkt niet als een spetterend romantisch jaar en dat wordt het voor de meeste Schorpioenen ook niet. Maar als je deze thema’s oppakt is het goed mogelijk dat zo’n opknapbeurt afstraalt op andere aspecten van de relatie. Dan blijken schone lakens ineens toch uit te nodigen om de liefde te bedrijven.

Kans op liefde

Singles komen dezelfde thema’s tegen, maar dan vanuit een andere invalshoek. Dan zou je iemand kunnen tegenkomen, die geweldig is, maar die angst heeft om naar de tandarts te gaan. Laat je deze kans op liefde schieten, omdat een potentiële partner zichzelf niet goed verzorgt? Of help je hem of haar? Het kan ook zijn dat je allergisch bent voor katten en op iemand valt die er een heeft. Waar het om gaat is: hoe los je dit liefdevol op? Een mooie tijd voor de liefde valt tussen 11 september en 7 oktober 2021. Je maakt veel kans bij Waterman, Tweelingen, Stier en Leeuw.


Meer Happinez?

Volgend artikel
Nieuwe maan in Boogschutter: zo benut je deze krachtige maanenergie
Nieuwe maan in Boogschutter: zo benut je deze krachtige maanenergie