Ram? Jij mag een wens doen in april

Ram? Jij mag een wens doen in april Ram? Jij mag een wens doen in april Ram? Jij mag een wens doen in april

Ram mag in ‘april doet wat ie wil’ vooruit lopen op de muziek. Eerder dan anderen zie je licht aan het einde van de tunnel, waardoor je je omgeving meesleept in het vertrouwen op de goede afloop.

Je bent als het ware de boodschapper van het goede nieuws. Dat is te danken aan Jupiter die voor jou extra aardig is. Daarnaast is Jupiter bijzonder gul op het gebied van geld, liefde en relaties. En vaak ook als er andere zaken zijn waarbij je een duwtje in de rug kunt gebruiken. Jupiter brengt alles in stelling om jou te ondersteunen bij je dromen en wensen.

Wensen

Soms verschijnt hij als behulpzaam persoon in je leven, soms waait er zomaar een tientje uit de lucht, net als je dat nodig hebt. De wegen van Jupiter zijn ondoorgrondelijk en vol van kleine wonderen. Hij is als het ware de geest die uit de toverlantaren komt als je die mooi oppoetst. De geest die drie wensen voor jou in vervulling laat gaan. Er is uiteraard één voorwaarde: denk goed na voordat je een wens uitspreekt. Dan is de kans het grootst dat je echt blij bent met wat hij voor jou uit zijn hoge hoed tovert.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier: het is tijd om je visie bij te stellen
Stier: het is tijd om je visie bij te stellen