Stier: het is tijd om je visie bij te stellen

Stier: het is tijd om je visie bij te stellen Stier: het is tijd om je visie bij te stellen Stier: het is tijd om je visie bij te stellen

Vanaf 8 april vormen de dynamische planeet Mars en de optimistische planeet Jupiter een prachtige alliantie in de tekens Tweelingen en Waterman. Jupiter en Mars laten jou relatief ongemoeid deze maand, maar als iedereen in je omgeving de rouwsluier afdoet, kan het niet anders of jij begint ook weer in te geloven in een leven na de crisis.

Ondertussen is het belangrijk om te letten op de manier waarop jij je visie en mening in de buitenwereld presenteert, vooral onder collega’s of andere mensen waarmee je via je werk te maken krijgt. Dat doe je waarschijnlijk vol goede bedoelingen want Jupiter bemoeit zich ermee, maar misschien ben je iets te enthousiast geweest in één bepaalde richting. Je opvattingen zouden toe kunnen zijn aan een reality check. Misschien heb je je de afgelopen tijd teveel laten meeslepen door een geluid waarin de nuance en nuchterheid ontbraken. Dan is het de kunst om niet koppig te zijn (dat is wel een ‘kleine’ uitdaging voor Stier), maar toe te geven dat niemand alwetend is.

Twee keerzijdes

Sta open voor de nieuwe informatie die de komende tijd op je pad komt en stel je visie bij. Twijfelen hoort net zo goed bij Stier als koppig zijn. Het zijn twee keerzijdes van dezelfde medaille. Beiden komen voort uit onzekerheid. En dat is iets dat hoort bij het leven. Hoe beter je daarmee kunt omgaan, hoe vrijer je bent.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen? De energie van Mars geeft je vleugels
Tweelingen? De energie van Mars geeft je vleugels